Съвет относно летни гуми
Знам че темата е дискутирана хиляди пъти, но се надявам да ме улесните. Четох достатъчно по форума за летните гуми, все пак нещата са динамични от към цени, а парите ограничени. Надявам се да ми помогнете.
Значи трябва да купя 4 летни гуми за Голф-а
по каталог ги дават с размери 185/60/14 или 175/65/14
за съжаление имам по около 105лв. за гума само
Четох че Maloya се представят по-добре от Debica на тази цена.
Интересува ме какви марки има още за тези пари които се представят добре, а също така от къде да ги взема.
Благодаря предварително за отговорите.

Съвет относно евтини летни гуми
- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега ето ти един линк: http://www.barzgumve.com/start.html Въведи си параметрите и избирай, за тези пари, които си отделил имаш доста голям избор.
- stancorotax
- Автомобил:
- Двигател:
колега, аз си взех Малоя Футура Примато 185/60/14, четох много добри отзиви и тестове за тях, по 101 лв парчето. Имат и много добра и дълбока шарка за дъжд, и не са пластмаса
Казват че са само малко по-шумни, но не съм забелязал такова нещо. Засега се държат добре и на сухо, и на мокро
казват, че Фалкен били много добри, за съшата пара, но в БГ май ги няма, само с доставка от сайта, който колегата по-горе ти е посочил

казват, че Фалкен били много добри, за съшата пара, но в БГ май ги няма, само с доставка от сайта, който колегата по-горе ти е посочил

Последна промяна от stancorotax на Сря 23 апр 2008 9:13, променено общо 1 път.
Колега аз лично Fulda-та я взех от Радиал, на околовръсното малко преди сфетофара надолу за Павлово.Гумата се казва Fulda Ecokontrol много съм доволен от нея, както на сухо така и на мокро почти няма разлика.ABSа откакто съм с тези гуми нито един път не ми е чуквал, а се е налагало да спирам и доста рязко.Сцеплението е ОК
-
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.gumi.bg/public/tires/tires_m ... ir=&page=&
дънлоп ас добри гуми, имаше някъде в нета и континентал по 105лв някъде бяха.
дънлоп ас добри гуми, имаше някъде в нета и континентал по 105лв някъде бяха.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Хихихи... Корморана може настина да надживеят колата... особенно ако се наложи да спираш аварийно на мокро място!
За по 100 лв. с монтажа си взех BF-Goodrich Profiler2
Уникална гума!!!
Сега пробвам Yokohama C.Drive, но тя е малко по-скъпичка- 118 лв. на брой, монтажа отделно.
Говоря за размер 185/65/14 82Н
Твоя размер може да е малко по-евтин.
За по 100 лв. с монтажа си взех BF-Goodrich Profiler2
Уникална гума!!!
Сега пробвам Yokohama C.Drive, но тя е малко по-скъпичка- 118 лв. на брой, монтажа отделно.
Говоря за размер 185/65/14 82Н
Твоя размер може да е малко по-евтин.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”