Гадно придърпване на Голф 3-ка
- nofearinc
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Гадно придърпване на Голф 3-ка
По празниците бях в провинция, на отиване нямах проблем, но на връщане се усещаше гадно придърпване на колата от време на време. Подобно на това да караш с под 1000 оборота на висока скорост. Страшно е дразнещо, като ускорявам, някой път прескача и ме притеснява.
Миналата седмица бях сипал А99, а тая седмица А95 от друга бензиностанция- може ли да е от кофти гориво? Освен това ми се струва, че педалът за газта се е разхлабил и в спокойно положение мога да го натискам и нагоре. Някакви идеи?

- nofearinc
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, извинен си, но мисля, че не влагаме едно и също значение в израза:
Факт е, че съм бил в селце, пък терминът си го има в тълковния речник и така. Нямам нищо против хората от градове, села, полиси, африкански провинции, гета и прочие, всички сме яки хора и на масата и под нея всички са равни
Сорка, ако си ме разбрал погрешно.
Колкото до проблема, приятели - голфъри ми споделиха, че може да се е омаслила някоя от клапите край инжекцията или да се е извадило някое кабелче, през което влиза въздух и това качва оборотите. Ако няма коментари, в сряда ще пробвам и тая теза.
wikipedia.org написа:Провинция e дума с латински произход, означаваща територията на дадена страна, намираща се извън големите градове.
Факт е, че съм бил в селце, пък терминът си го има в тълковния речник и така. Нямам нищо против хората от градове, села, полиси, африкански провинции, гета и прочие, всички сме яки хора и на масата и под нея всички са равни

Колкото до проблема, приятели - голфъри ми споделиха, че може да се е омаслила някоя от клапите край инжекцията или да се е извадило някое кабелче, през което влиза въздух и това качва оборотите. Ако няма коментари, в сряда ще пробвам и тая теза.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”