Гадно придърпване на Голф 3-ка

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
nofearinc
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Гадно придърпване на Голф 3-ка

Мнениеот nofearinc » Пон 28 апр 2008 14:44

По празниците бях в провинция, на отиване нямах проблем, но на връщане се усещаше гадно придърпване на колата от време на време. Подобно на това да караш с под 1000 оборота на висока скорост. Страшно е дразнещо, като ускорявам, някой път прескача и ме притеснява. :? Миналата седмица бях сипал А99, а тая седмица А95 от друга бензиностанция- може ли да е от кофти гориво? Освен това ми се струва, че педалът за газта се е разхлабил и в спокойно положение мога да го натискам и нагоре. Някакви идеи?

Потребителски аватар
nofearinc
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nofearinc » Пон 28 апр 2008 18:25

Пичове, ново 20 :) Беше се извадило жилото на газта от един жлеб под карбуратора, сега не се чуват такива проблеми, обаче са се вдигнали и оборотите на автомобила - 1050-1100, за разлика на предходните към 800. Чува се и придърпване и прехапване. Идеи къде е филтърът на малките обороти?

stif_m
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stif_m » Пон 28 апр 2008 19:46

колега извинявай но да кажеш провинция е много тъпо , просто защото и ти си от там, аман от такива софиянци на две туби

Потребителски аватар
nofearinc
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nofearinc » Пон 28 апр 2008 19:52

Колега, извинен си, но мисля, че не влагаме едно и също значение в израза:

wikipedia.org написа:Провинция e дума с латински произход, означаваща територията на дадена страна, намираща се извън големите градове.

Факт е, че съм бил в селце, пък терминът си го има в тълковния речник и така. Нямам нищо против хората от градове, села, полиси, африкански провинции, гета и прочие, всички сме яки хора и на масата и под нея всички са равни :) Сорка, ако си ме разбрал погрешно.

Колкото до проблема, приятели - голфъри ми споделиха, че може да се е омаслила някоя от клапите край инжекцията или да се е извадило някое кабелче, през което влиза въздух и това качва оборотите. Ако няма коментари, в сряда ще пробвам и тая теза.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”