Проблем с оборотите
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
Проблем с оборотите
Колеги здравейте. Имам проблем с оборотите
Сутрин като запаля колата (VW-Golf 2 1.6/75 pH / Pierburg) и ми държи едни смахнати обороти от порядака на 2500 и после падат чак едва като загрее пустата машина а това става след доста дълго време. Пробвам съм на ход да е загрявам без да изчаквам , изминавам 5-6 километра и някаде спадат с около 500 оборота надоло ,а като измина 20 км и колата си е напълно загряла оборотите спадат на 1000 - 1500
От каде може да идва този гаден проблем. Колата е карам на газ и бензин и в двата вариянта го прави този номер. Та понякога дори като е спра за около 10-15 мин и после пак тръгна оборотите скачат отново на 2000 
- mafiacartel
- mafiacartel
-
veso_golfa
- Автомобил:
- Двигател:
Zdraveite kolegi! Az sy6to karam Golf II i imah sy6tiq problem! Kato e studena kolata vdiga okolo 2200 oborota , a sled dosta vreme sled kato raboti motora spadat na 1000, no ne i na 800 kakto trqbva da e, okaza se 4e problema pri mene e edin klapan (sys plastmasov korpus i bronzova syrcevina) ima si to4no naimenovanie, no ne go znam, ta vyprosniq klapan ima vosyk i vsy6tnost ohladitelnata te4nost minava prez nego i kato zagree kolata toq klapan buta edin 4etirigram v samiq carb i taka poddyrja oboroti na prazen hod ili ne6to takova! Samo deto vyprosniq klapan struva okolo 130 lv. i o6te ne sym go smenil sys nov, no namerih edin star i pak stana! carba mi e pierburg 2E pone taka pi6e na korpusa mu!
- amigoto777
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- venci&vento
- Автомобил: VENTO
- Двигател: ADZ 1996
До колегата mafiacartel :
проблема ти е в термоампулата както писаха колегите . Вариантите са два
1. термоампулата не реагира на топлина т.е. смяна
2. през термоампулата не циркулира охладителна течност -това може да се провери , като след позагрее двг и оборотите не падат просто опипай термоампулата и маркучите свързани с нея . Ако са студени минаваш на вариант "къде ми е запушено" (имаш ли парно?) , а ако са топли най-вероятно е вар.1
кой Pierburg е твоя карб. моя беше 2е2 и имах същия проблем?
проблема ти е в термоампулата както писаха колегите . Вариантите са два
1. термоампулата не реагира на топлина т.е. смяна
2. през термоампулата не циркулира охладителна течност -това може да се провери , като след позагрее двг и оборотите не падат просто опипай термоампулата и маркучите свързани с нея . Ако са студени минаваш на вариант "къде ми е запушено" (имаш ли парно?) , а ако са топли най-вероятно е вар.1
кой Pierburg е твоя карб. моя беше 2е2 и имах същия проблем?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”