Кабел за диагностика Г4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
The_Game
Автомобил: Golf IV
Двигател: ALH 1999

Кабел за диагностика Г4

Мнениеот The_Game » Пон 28 апр 2008 18:46

Здравейте ! Значи ордажна се канех да направя тази процедура http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 2&start=90 , всичко раглобих но незнам как точно да извадя кабела на диагностиката :?: Знам че е елментарно , но някой който го е направил да каже как точно става :roll:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 28 апр 2008 18:48

обясни до къде си стигнал...кабела за диагностиката излиза заедно с цялата централна конзола и после само се отказча буксата...

Потребителски аватар
The_Game
Автомобил: Golf IV
Двигател: ALH 1999

Мнениеот The_Game » Пон 28 апр 2008 19:02

chefito написа:обясни до къде си стигнал...кабела за диагностиката излиза заедно с цялата централна конзола и после само се отказча буксата...

Да извадих цялата конзола , пробвах да извадя буксата обаче нещо неще и ме е страх да напъна да не строша нещо. Гледам има някви щифчета по буксата :roll:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 28 апр 2008 19:20

The_Game написа:
chefito написа:обясни до къде си стигнал...кабела за диагностиката излиза заедно с цялата централна конзола и после само се отказча буксата...

Да извадих цялата конзола , пробвах да извадя буксата обаче нещо неще и ме е страх да напъна да не строша нещо. Гледам има някви щифчета по буксата :roll:

неква проста логика беше...огледай и ще я схванеш...спомням си че се замислих за секунда...ама излезна...

Потребителски аватар
everlastt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот everlastt » Вто 29 апр 2008 13:35

Има няколко зъбчета които задържат буксата с тънка отверка или ножче леко ги напъни и ще се откачат от конзолата.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”