Как да си излъскам вътрешните дръжки на вратите - ГОЛФ 4
Как да си излъскам вътрешните дръжки на вратите - ГОЛФ 4
Еи хора ,имам голф 4 1.6 бензин,кажете ми как мога да си изчистя това старото гумирано покритие по дръжките на вратите и около климатроника,много се е надр5аскало и искам да го сваля напълно.имате ли някаква идея.а междудругото имна ли някой идея колко струва една дражка нова и втора употреба,ватрешната дружка на вратата
ок , за дръжките
Абе пич мене ми е ясно че има тема ,ама исках некакво ново и различно мнение,така че все пак очаквам някой да ми отговори
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Усещам някаква ирония колега,а аз моите дръжки наистина с шкурка ги оправих по лесно и бързо става после ги пръснах с черен матов спрей пластификатор и готово стана като нова
а в търсачката теми по въпроса бол той затова колегата по горе тъка реагира с табелата щото по темата писано много.Успех
и наздраве

Благодаря ти
ей пич ,нема никакава ирония във моите думи наистина ти благодаря,лесно ли ги свали дръжките на вратите,и кой номер шкурка използва ,а тоя спрей откаде си го купи,и ако имаш добро желание опиши ми накратко последователността на тези операций,стъпка по стъпка,ще съм ти задължен много готин.аи наздраве ама аз вече свърших със пиенето за тази вечер ,. 

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
O.k.погледни темата "панелчетата по таблото" там има линкове към сайтове където е показано как да си свалиш панелите и дръжките на вратите.Темата е няколко позиции по надолу от твоята.За последователноста сваляш дръжките първо ги третирай с по едра шкурка по твой издор аз ползвах Р150 ама малко едра дойде,това е само докъто свалиш най горния слой след това го пригладих с Р500 за да се изгладят деругите от едрата шкурка и накрая с водна шкура Р1200 наблегни на водната шкурка.Търкаш докато стане равно и гладко като стъкло,след това измиваш хубаво детайла подсушаваш да изсъхне хубаво.Купуваш си спрей пластификатор за боядисване на пластмаса цвета е по твой избор и нанасяш с него върху детайла,гледай да не го стечеш че трябва наново да го шкуриш.Пръскаш изчакваш 2-3мин.да поизсъхне и повтаряш това е.Не повече от три пъти,аз поне тъка го направих,като го боядисаш го изчакай около час преди да го монтираш нищо че изглежда изсъхнало.И друго важно нещо като вземеш да боядисваш ако слагаш детайла на земята гледай да няма прах или пепел защото като пръскаш със спрея се вдига пепеляк и полепва по боята и става ужас гадно.Дано съм ти бил полезен аре успех и качи снимки като ги направиш,нее сложно даже е забавно 

ок ти си златен бе човек незнам дали го знаеш
Благодарности човече,наистина ,жив и здрав бъди ,като ги направя ще пусна снимки.Лека и палава вечер ти желая ,аре чао
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”