Проблем с голфа:свети ми лампичката за маслото;пиука зумер
Проблем с голфа:свети ми лампичката за маслото;пиука зумер
Първо,здравейте!Нов съм във форума и причината е моят мил вуйчо.Човекът поради определени обстоятелства реши да ми предостави неговия Голф 2-ка 1.8 майче е от слабите 90 коня и естествено на газова и ми каза да не се притеснявам ако нещо пиука и т.н.Но вчера ми направи странен номер,карам си аз и качвам над 2000 оборота и почва да пиука зумера и да мига лампичката за маслото.Гася двигателя,изчаквам 1-2 минути тръгвам пак и като кача над 2000 оборота пак почва да пиука.И така постоянно.Но от друга страна вуйчо ми казва че голфа няма проблеми с маслото и най-много да долея 300 грама,а в краен случаи било нещо от електрониката,някакви жици се разместили и т.н.Та въпроса ми е,трябва ли да се сменя маслената помпа или найстина е грешка в електрониката?
- Bialkov_TDI
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AJM
- lubo007
- Автомобил: GOLF 5 TDI
- Двигател: BKC
.
да колегата е прав, пробвай да смениш датчика за високото налягане. дано се оправи
- topsonik
- Автомобил:
- Двигател:
creon написа:При мен също се включваха лампата и зумера ,когато бях с 15В40 сега съм с 10В40 и нямам никакви проблеми с тях .
И при мен беше така докато не смених маслото бях трагнал да сменям датчика но се оказа че не е от датчика ами от гадното 15W40 което ми бяха наляляли преди сега сън с 10W40 и го няма вече проблема
- enchoss
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Моето решение..
Аз имах същия проблем, смених масло - спря за ден два км и пак се почна, смених дачици и двата.... не стана нищо, и накрая смених табло и
сичко се оправи... казаха ми 4е има такъв дефект по таблата и на доста тройки се появява... и единствето сигурно спасение е смяна на табло..
дано помогна....
сичко се оправи... казаха ми 4е има такъв дефект по таблата и на доста тройки се появява... и единствето сигурно спасение е смяна на табло..
дано помогна....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”