колеги докато се прибирах чух че идва едно съвсем леко бзззззззззз от багажника все едно няква машинка работи загасих давам на контакт чува се за секунди по силно бззззззззз паля и после едва едва се чува този звук
и на бензин и на газ е така колата е голф 3 аек
мисля че е бензиновата помпа колата иначе върви на бензин няма никви проблеми но явно е тръгнала може ли да карам така докато се скапе тотално или да я сменя
бензинова помпа може би ?
- тръба
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Или ти е малко бензина(задължително трябва да е над резервата), или е стар(над месец), а най-вероятно и двете.
Сипваш нов бензин и на 2-3 светофара гледаш да си с най-бърз старт(демек малко ръчка).Това се прави, за да се вдигне налягането в горивната система и да се поразбъркат стар и нов бензин.Не пипай помпата!Когато умре, тогава ще я сменяш.
Сипваш нов бензин и на 2-3 светофара гледаш да си с най-бърз старт(демек малко ръчка).Това се прави, за да се вдигне налягането в горивната система и да се поразбъркат стар и нов бензин.Не пипай помпата!Когато умре, тогава ще я сменяш.
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
.....
тръба написа:Или ти е малко бензина(задължително трябва да е над резервата), или е стар(над месец), а най-вероятно и двете.
за бензина никога неоставям да ми стигне резервата но май е стар последно сипвах преди 2 месеца
сега ще сипя и ще видя какво е полужението
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
май нещо катализатора си еба мамата с катализатор съм сега като карах на газ осетих по неравномерно работене на място на колата леки вибрации във волана този шум бзззззззззз определено с чува отзад като клекна до аспуха на колата видях че и пушляви малко бял пушък е и мирише гадно като на яйца като на изгоряло леко
маслото си е наред антифриза също
някакви идеи колеги
маслото си е наред антифриза също
някакви идеи колеги
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
хм,я се обоснови за тва си твърдениеmilen_861 написа:нормало е да има едно жужене, а щом и на газ го чуваш значи не ти се изключва бензиновата помпа при работана газ, просто трябва да я закараш на един газаджия или жичкаджия за да ти я прекусне,когато работи на газ.

Хикс,бягай да махаш катализатора

Помпата работи 3 сек. след това се включва след като запалиш двигателя

- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
другата седмица га махам да видим дали е от него
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
====
та така какво се установи днес бензиновато помпа си жужи леко казаха ми че си работи докато е ок да не я сменям
че можело с години да си жужи и да си работи
за пушъка , накрайника на гърнето ми е малко под након и събира вода на мен ми мина през ума че може да е от испарението и днес понеже цяла сутрин я напича колата гледанм накрайника сухичък
паля колата и чудо няма и следа от пушлявене нито на бензин нито на газ
че можело с години да си жужи и да си работи
за пушъка , накрайника на гърнето ми е малко под након и събира вода на мен ми мина през ума че може да е от испарението и днес понеже цяла сутрин я напича колата гледанм накрайника сухичък
паля колата и чудо няма и следа от пушлявене нито на бензин нито на газ

-
- Автомобил:
- Двигател:
тръба написа:Или ти е малко бензина(задължително трябва да е над резервата), или е стар(над месец), а най-вероятно и двете.
Само не става ясно как ще се вдигне налягането в горивната система от "ръчкане", иначе всичко ще се "омеша "в резервоара

- тръба
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Така мисля и такива наблюдения имам.Ако греша, нека някой да ми обясни.emo-gar написа:тръба написа:Или ти е малко бензина(задължително трябва да е над резервата), или е стар(над месец), а най-вероятно и двете.
Само не става ясно как ще се вдигне налягането в горивната система от "ръчкане", иначе всичко ще се "омеша "в резервоараАз бих посъветвал да си погледне горивния филтър да не е задръстен, тогава помпата бая се озорва и жужи

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”