сваляне на предна броня на голф 4
- badjo-vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
сваляне на предна броня на голф 4
как се сваля предна броня на голф 4 
- SASHOBGBG
- Автомобил: Vw Golf 1.6 SR
- Двигател:
- Контакти:
Здравей колега
Предната броня много лесно се сваля...
зачи като за начало трябва да свалиш престилката която е от долу на бронята, след това ако имаш халогени трябва да ги свалиш ако нямаш сваляш решетката която е на тяхно място. След това точно над тях(халогените) имаш 2 или 3(съответно и един по средата) големи болта които даржът бронята здраво.
Следваща стъпка отваряш предният капак махаш решетката или само я разкачаш иии отвиваш болтовете които са отгоре те са мисля 5 бяха. Виждат се ясно.
И със лек напан от 2 човека препоръчително от двете страни я дръпнеете но не много силно защото може да има датчик на бронята, за да не скъсате кабела.
Това е желая ви късмет.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204658
Ето тук можеш да видиш горе долу когато свалях моята броня за да сменя фаровете.
Предната броня много лесно се сваля...
зачи като за начало трябва да свалиш престилката която е от долу на бронята, след това ако имаш халогени трябва да ги свалиш ако нямаш сваляш решетката която е на тяхно място. След това точно над тях(халогените) имаш 2 или 3(съответно и един по средата) големи болта които даржът бронята здраво.
Следваща стъпка отваряш предният капак махаш решетката или само я разкачаш иии отвиваш болтовете които са отгоре те са мисля 5 бяха. Виждат се ясно.
И със лек напан от 2 човека препоръчително от двете страни я дръпнеете но не много силно защото може да има датчик на бронята, за да не скъсате кабела.
Това е желая ви късмет.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204658
Ето тук можеш да видиш горе долу когато свалях моята броня за да сменя фаровете.
- batkotivalio
- Автомобил: VW Golf TDI
- Двигател: AJM
- Контакти:
- kc_3011
- Автомобил: VW Bora Variant
- Двигател: AUS 2000
Re:
SASHOBGBG написа:Даммм добавката се маха много лесно
винтовете се раазвъртат и с лек напан си готов.
А тези винтове къде се намират точно? И аз успях да си счупя този т.нар. "нож" и не съм много сигурен, че застрахователите ще пожелаят да поемат тази щета
Иначе се поогледах отдолу но не видях никъде винтове, само там където се захващат престилките на предните калници ама май не е точно това. Гледах и една схемичка на руски ама там пише :
8 – болт 8 шт.;
9 – скоба с гайкой 8 шт.;
което ме навежда на мисълта дали не са цели 6 броя
- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
Re: сваляне на предна броня на голф 4
НЕ! само 1 болт е. на подкалника!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”