И аз да ти потвърдя че алармата ти не е оригинална. Оригиналното дистанционно е със сгъваем ключ, 2 копчета едно под друга и метална релефна VW емблема на гърба... и малко по релефна пластмаса
Относно алармата - бих те посъветвал да сложиш възможно най-простата аларма или да си оправиш тази - няма неотваряема кола и никоя аларма няма да спре крадците! ако нямаш каско живееш на ръба та дори и за 1000лв да сложиш аларма!
Поне аз това решение взех, така ме и посъветваха - със оргиналната съм си и това е - нито ще спре наркоманите и простаците да ми надерат колата (както направиха), нито пък ако някой толкова ти е хвърлил око на нещо от колата му пречи да хвърли паве през прозореца, пък ти докато реагираш и тапицерията ще ти е свалил... пука му че пищи... коли пищат под път и над път... кой обръща внимание вече!?
А за кражба на цялата кола - който ще се захване си знае работата... едно време ни всигнаха пасата, който беше със неевтина аларма, имобилайзер и бастун за точно 10мин посред бял ден на паркинг пред фантастико... това е