Днеска си сглобявах таблото и там под жабката детоо има една полица и дето е духалката на парното ми излезе една непозната досега букса
Съжалявам ,че не я снимах ,но изглежда плоска с 4 извода.
Имате ли представа от какво може да е това , щото всичко у колата си работи и няма празно?
Странна букса в Г2
-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
колега извинявам се че пиша в темата но като говориме за лампи -оригинално в жабката на голф 2 (1991 ЦЛ) има ли лампа , щото при мен има някаква дупка но няма лампа.
Последна промяна от misho_GTI на Чет 01 май 2008 19:40, променено общо 1 път.
- nikolai_1
- Автомобил:
- Двигател:
misho_golfa написа:колега извинявам се че пища в темата но като говориме за лампи -оригинално в жабката на голф 2 (1991 ЦЛ) има ли лампа , щото при мен има някаква дупка но няма лампа.
Ами при мене лампи в жабката няма . и като отварях таблото не видях никъде да е имало .
Ама май ще е най-добре да направя някоя друга снимка на букасата.Така май не се ориентирате много .
- nikolai_1
- Автомобил:
- Двигател:
mr_bush написа:Да не е към парното, че имам някакъв такъв спомен
Към парното просто не виждам как да бъде .... Иначе букасата на парното и тая с еднаква дължина , но не мисля , че е свързана с парното.
А между другото съществува вероятност и тази букса да не е стояла там а аз по погрешка да съм я преместил...
- venci&vento
- Автомобил: VENTO
- Двигател: ADZ 1996
Колега измери какво идва на буксата - със/без контакт , на всички положения на ключа , даже и на фарове/габарит . ако няма напрежение измери дали има верига между отделните изводи(кабели).
кабелите с какво сечение са ? от оригиналната инсталация ли са? могат ли да се придърпат?
Идеята ми е , че буксата може да е изпаднала от мястото където стои радиото. понякога там седят неизползвани кабели от предишни музики (както и при мен).
ако дадеш снимка може някой да познае от къде е . Аз например разглобих цяла JETTA .
кабелите с какво сечение са ? от оригиналната инсталация ли са? могат ли да се придърпат?
Идеята ми е , че буксата може да е изпаднала от мястото където стои радиото. понякога там седят неизползвани кабели от предишни музики (както и при мен).
ако дадеш снимка може някой да познае от къде е . Аз например разглобих цяла JETTA .
- mr_bush
- Автомобил: Vw Transporter T6
- Двигател: 2016
nikolai_1 написа:mr_bush написа:Да не е към парното, че имам някакъв такъв спомен
Към парното просто не виждам как да бъде .... Иначе букасата на парното и тая с еднаква дължина , но не мисля , че е свързана с парното.
А между другото съществува вероятност и тази букса да не е стояла там а аз по погрешка да съм я преместил...
Направи снимков материал и ще ни бъде по лесно да ти кажем

- Bobcho_82
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: GU+
misho_golfa написа:а иначе лампата сети само като е отворена жабката ?Или само като е отворена жабката и е на контакт ,и каде се намира копчето.Bobcho_82 написа: ...
п.п. А иначе лампата кадето си показал точно съвпада с дупката в жабката.
Лампата си има ключе на нея и се пали ръчно. Свети само когато си на контакт.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”