Става въпрос за масло за скоростната кутия Rowe.Немско.
Читаво ли е? 75W 90,синтетика.
Масла Rowe - читави ли са?
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
http://www.rowe-mineraloel.com/index.ph ... 1&KatNr=13
HIGHTEC TOPGEAR SAE 75W-90 S според мен е точно за теб - млада компания са и за да се наложат на пазара би трябвало да са с много добро качество!
HIGHTEC TOPGEAR SAE 75W-90 S според мен е точно за теб - млада компания са и за да се наложат на пазара би трябвало да са с много добро качество!

-
- Автомобил:
- Двигател:
Язе съм непрост,бе колеги.Преди да задам въпроса тук вече съм потърсил в нета
.
Благодаря за отговорите! Така или иначе си купих 1 л. и допълних скоростната,че имам съвсем леко и гадно сълзене от един семеринг - на "превключвача" на скоростите.За 25хил км е загубила 0,5
литра.Консултирах се с двама познати майстори,единия каза,че трябва да се свали скоростната кутия,за да се оправи,другия каза,че или трябва кутията да се свали или сервоапарата,барабар с АБС-а,за да има достъп до семеринга...Общо взето неприятна работа,а дори и да се смени пак ще протече.Докато реша дали да я свалям(съединителят ми е на 25хил км и се надявам,че няма да се предаде скоро),ще допълвам.Днес много се зачудих дали да си взема Валволин на 23лв/л или Rowe на 14лв/л.Аз не пестя откъм важни части,но си казах,че така и така всичко е менте,чакай да пробвам евтинджоса.Продавачите ме увериха,че е читаво (все пак гледат да си продадат стоката,но ми казаха,че нямат нищо против да ги "оттърва" и от една бройка Валволин
). Ако стане някакъв сакатлък ще пиша.Иначе на вид масло като масло - хубав вискозитет+типична миризма за масло за предавки.На опаковката има стандартите на Манн и VW.
Нямам представа дали е вярно,но в един магазин ми казаха,че маслата за скорости за VAG са "по-течни" от тези на другите марки.

Благодаря за отговорите! Така или иначе си купих 1 л. и допълних скоростната,че имам съвсем леко и гадно сълзене от един семеринг - на "превключвача" на скоростите.За 25хил км е загубила 0,5

Нямам представа дали е вярно,но в един магазин ми казаха,че маслата за скорости за VAG са "по-течни" от тези на другите марки.
Последна промяна от andro_ на Вто 24 апр 2007 21:56, променено общо 1 път.
Пробвал съм на моята кола - VW PASSAT с масло ROWE и съм много доволен
, 10W40 , и от цената 5л-40лв., и от качеството...можете да посетите и сайта да видите: http://www.rowe-mineraloel.com/

andro_ написа:Язе съм непрост,бе колеги.Преди да задам въпроса тук вече съм потърсил в нета.
Благодаря за отговорите! Така или иначе си купих 1 л. и допълних скоростната,че имам съвсем леко и гадно сълзене от един семеринг - на "превключвача" на скоростите.За 25хил км е загубила 0,5литра.Консултирах се с двама познати майстори,единия каза,че трябва да се свали скоростната кутия,за да се оправи,другия каза,че или трябва кутията да се свали или сервоапарата,барабар с АБС-а,за да има достъп до семеринга...Общо взето неприятна работа,а дори и да се смени пак ще протече.Докато реша дали да я свалям(съединителят ми е на 25хил км и се надявам,че няма да се предаде скоро),ще допълвам.Днес много се зачудих дали да си взема Валволин на 23лв/л или Rowe на 14лв/л.Аз не пестя откъм важни части,но си казах,че така и така всичко е менте,чакай да пробвам евтинджоса.Продавачите ме увериха,че е читаво (все пак гледат да си продадат стоката,но ми казаха,че нямат нищо против да ги "оттърва" и от една бройка Валволин
). Ако стане някакъв сакатлък ще пиша.Иначе на вид масло като масло - хубав вискозитет+типична миризма за масло за предавки.На опаковката има стандартите на Манн и VW.
Нямам представа дали е вярно,но в един магазин ми казаха,че маслата за ск
орости за VAG са "по-течни" от тези на другите марки.
Да споделя и аз.Значи и на мен ми сълзи от единия семеринг на полуоската-съединитела е сменен преди 20-25к,а и маслото смених с такова на Кастрол-37лв литъра ама ко да се прави

-
- Автомобил:
- Двигател:
Zdraweite! Az sa6to namerih, makar i trudno masloto ROWE- HIGHTEC. Moeto mnenie e, 4e towa maslo e super!!! Moga samo da go prepora4wam. Za sajalenie go njama nawsjakade, no e razbiraemo- nowo e na pazara ni.
Hubawoto e , 4e se proizwejda samo w Germania, ane i w drugi strani..taka 100% e s nemsko ka4estwo....
predstawitel e ( namerih go w interneta) http://www.avtomir-bg.com
Hubawoto e , 4e se proizwejda samo w Germania, ane i w drugi strani..taka 100% e s nemsko ka4estwo....
predstawitel e ( namerih go w interneta) http://www.avtomir-bg.com
- vankata_vd
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”