И ако може без съвети от типа: "Сменяй колата"
помощ за въздушен филтър
- cadds
- Автомобил: Passat b7 4motion
- Двигател: 2012г
помощ за въздушен филтър
Някой може и да ми се смее на въпроса, обаче не мога да разбера каде е въздушния филтър(за купето) на голф 3.Става въпрос за филтъра който спира едрите боклучета, за да не влизат в купето като пусна вентилатора. Явно вобще го няма, защото като пусна да духа и отначало издухва един куп боклучета.Каде се поставя?
Аз и без това си знам, че е за смяна. 
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Хахаха... тя колата ако я сменяш за това, че вкарва боклучета... някой ще вземе да сменя, че бил свършил бензина на тая!
Филтъра за прах се намира под пластмасовата кора пред предния прозорц, от страната на пасажера.
Много често е черен и задръстен от боклуци, а джамбазите не го сменят, защото е скъпичък.
Погледни само да не би боклучетата да са като дунапренени. че тогава лошо!
Клапите на парното за насочване на въздуха са облепени с дунапрен и имат големи отвори на тях. Дунапрена с времето изгаря и се разпада. И вентилатора го издухва
Резултат- никакво парно зимата!
П.П. И добре дошъл
Филтъра за прах се намира под пластмасовата кора пред предния прозорц, от страната на пасажера.
Много често е черен и задръстен от боклуци, а джамбазите не го сменят, защото е скъпичък.
Погледни само да не би боклучетата да са като дунапренени. че тогава лошо!
Резултат- никакво парно зимата!
П.П. И добре дошъл
-
ivo123
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
cadds написа:Благодаря, добре заварили![]()
Боклучетата не са дунапренени.Всъщтност аз преди няколко дена ги смених тея дунапренчета на клапите.Става бързо и лесно.Сега като затворя клапите въобще не духа.Добре се получи.А иначе старите както казваш - почти ги нямаше.
Днес отивам за филтър
колегата говори за клапата за топъл/студен въздух - за да се облепи тя трябва да се сваля таблото...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”