Прибиране на огледала Голф4?
- Thriller
- Автомобил:
- Двигател:
Прибиране на огледала Голф4?
Защо не искат да ми се прибират огледалата на голфа или просто нямам такава екстра?Ето така ми изглежда бутона за управление по-него съдя,че могат да се прибират!Може ли да имам друг проблем ?

- Thriller
- Автомобил:
- Двигател:
.
Е как да няма аз съм виждал,дори и ауди а4 съм виждал!Пък тоз бутон защо е направен да ходи към иконката с прибирането,само за красота ли е ?
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Re: .
Thriller написа:Е как да няма аз съм виждал,дори и ауди а4 съм виждал!Пък тоз бутон защо е направен да ходи към иконката с прибирането,само за красота ли е ?
и при мен е само за красота...за италия това панелче под-дефолт си е с тази иконка, защото там повече си поръчват огледалца

- security_g
- Автомобил:
- Двигател:
Дискутирано е това доста!
Независимо дали има иконка или не, такава екстра при Г4 не съществува, не намесвайте А4 и други. Пежо 307 си я има по подразбиране.
Ако има Г4 с такава, то аз не съм чувал за такъв и не съм виждал. И моите не се прибират, колата е от Германия.
При всички положения и във форума още никой не се е похвалил да я има.
Независимо дали има иконка или не, такава екстра при Г4 не съществува, не намесвайте А4 и други. Пежо 307 си я има по подразбиране.
Ако има Г4 с такава, то аз не съм чувал за такъв и не съм виждал. И моите не се прибират, колата е от Германия.
При всички положения и във форума още никой не се е похвалил да я има.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”