Халогени Г 4
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Халогени Г 4
Колеги, преди седмица си взех от един колега халогените/лупите/, които се вграждат във фаровете, че моя голф ги нямаше и имаше капачки.Та въпроса ми е има ли отделно копче за включване на тези халогени и с кои фарове по принцип светят - къси, дълги или габарит.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
bocko85 написа:отдолу стой много яко.и аз бих си сложил.мисля че тука един от колегите има такива на колата....
съгласен съм...има КИТ на хелла, но цената е потресаваща...от 170лв до 300++...

http://audio.carsbg.net/view.asp?aid=49 - китайски

Последна промяна от chefito на Сря 09 апр 2008 14:38, променено общо 1 път.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Мммм да,колеги може да ги разиграем тея халогени,сагат се на бронята и започваме да залагаме колко денонощия ще изкарат долу на паркинга пред блока преди да ги свият мръсниците.Аз казвам 3
инъче халогенките са супер и бих дал 300лв.без много да му мисля обаче като знам къде живея
ще ходя да питам за тея във фара да видя по кои върби ще ме метнат у магазина на VW-то 

инъче халогенките са супер и бих дал 300лв.без много да му мисля обаче като знам къде живея

Последна промяна от forski на Сря 09 апр 2008 14:41, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Халогени Г4
Ами аз ги взех за 60 лв и двата, но още не съм ги сложил, но мисля че не е трудно, то си има място /говоря за халогените горе във фара, не тези на бронята/
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Халогени Г 4
Взех ги както писах по-горе от колега оригинални, свалих ги от фаровете.Монтират се като се СВАЛЯТ фаровете от автомобила и над мигача в тях има една капачка на болтчета, сваля се отзад и на същото място се хваща халогена и се връзва /има си място/.Е само не знаех с кои фарове.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
г4
А да попитам къде мога да си купя халогените за които колегата писа по- горе, дето се вграждат в бронята /и за двата вида- Хела и китайските/, че за някакви турски боклуци ми искаха 150 лв за двата?По възможност в района на София.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”