И ако имам как да разбера дали работи

lyubobg написа:Аз (АЕК) имам ли такова чудо ?
И ако имам как да разбера дали работи
pacoboy написа:Зумера може да се включи и при откачен датчик на масления филтър, там където са датчиците за налягане и температура.
Днес забелязах, че единия ми датчик е за смяна щото изпуска от него масло и след като махнах буксата и запалих колата лампичката на маслото започна да премига и се задейства зумерчето, което много гадно се чува
lyubobg написа:pacoboy написа:Зумера може да се включи и при откачен датчик на масления филтър, там където са датчиците за налягане и температура.
Днес забелязах, че единия ми датчик е за смяна щото изпуска от него масло и след като махнах буксата и запалих колата лампичката на маслото започна да премига и се задейства зумерчето, което много гадно се чува
е нещо такова исках като тест да направя, мерси
pacoboy написа:lyubobg написа:pacoboy написа:Зумера може да се включи и при откачен датчик на масления филтър, там където са датчиците за налягане и температура.
е нещо такова исках като тест да направя, мерси
Моля моля пия само големи обаче
Marto0 написа:shirosama написа:какво е това? аз съм с голф 3 гт и имам някаква джаджа която показва колко е температурата на маслото
Зумера не показва температура колега, а сигнализира за ниско ниво на маслото. По-темата АЕК има зумер.
joker написа:Marto0 написа:shirosama написа:какво е това? аз съм с голф 3 гт и имам някаква джаджа която показва колко е температурата на маслото
Зумера не показва температура колега, а сигнализира за ниско ниво на маслото. По-темата АЕК има зумер.
Защо пишете глупости без поне да си направите труда да прочете нещо из форума....и то написано от хора експерти!
Зумера се задейства при НАЛЯГАНЕ НА МАСЛОТО по-ниско от предвиденото за 2000 об/мин(над 2 бар),а причините за ниско налягане са различни(ниско нива на маслото е само една от тях)....няма да ги напиша нарочно...дано някой си направи труд да прочете какво пишат експертите на форума-все пак всички от тях се учим!
joker написа:Marto0 написа:shirosama написа:какво е това? аз съм с голф 3 гт и имам някаква джаджа която показва колко е температурата на маслото
Защо пишете глупости без поне да си направите труда да прочете нещо из форума....и то написано от хора експерти!
Зумера се задейства при НАЛЯГАНЕ НА МАСЛОТО по-ниско от предвиденото за 2000 об/мин(над 2 бар),а причините за ниско налягане са различни(ниско нива на маслото е само една от тях)....няма да ги напиша нарочно...дано някой си направи труд да прочете какво пишат експертите на форума-все пак всички от тях се учим!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта