питане...ABU???

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
amgiwc
Автомобил:
Двигател:

питане...ABU???

Мнениеот amgiwc » Чет 08 май 2008 12:41

колеги да ви питам-тоя мотор абуто верно ли често прогаря гарнитура???аз имам такова венто и затова питам.засега нямам проблеми,но гледам се оплакват колеги от форума.прави ли го често това и от какво става,каква е причината за да взема мерки:)) или да го продавам...

Потребителски аватар
vw16v
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw16v » Чет 08 май 2008 12:57

То и на 1.8 се налага смяна на гарнитура на главата ,но това не го прави лош мотор,така че и при ABU не е болка за умиране,плюс това не е и скъпа процедура,ако се наложи.Така или иначе стари коли какъвто ти е късмета ,или ще си много доволен или ще псуваш :wink: Аз си бях доволен от ABU за няколко години докато го имах смених гарнитура на главата ,беше си за смяна още като го взех,но от там натакък не ми е правил някакви съществени проблеми и докрая си гореше малко и си ми вървеше прилично като за кола 75 к.с.

Потребителски аватар
vanko@az
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vanko@az » Чет 08 май 2008 19:16

Аз също имах ABU и също сменях гарнитура на главата , но с това ми свършиха ядовете с тоя мотор

Потребителски аватар
kilima
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kilima » Пет 09 май 2008 21:52

И аз я смених,да не повярва човек ,че издьржа повече от 2 години на прегряване в задрьствания + метан.Май излиза здрав мотора :roll:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”