Дебитомер "Hans Pries" ?
- *bpm
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дебитомер "Hans Pries" ?
Някой има ли някакво менение за тази марка? Трябва да сменявам дебитомера на голфи, в един магазин до нас намерих Hans Pries за 100лв. Разликата с Бош е доста голяма, Бош-а е около 300. Казаха ми че били немски ама.. знам ли .. струва ми се странно , хем да е ефтино, хем да е хубаво. Ако някой има мнение по въпроса да сподели моля 

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
*bpm написа:Hans Pries за 100лв. Разликата с Бош е доста голяма, Бош-а е около 300. Казаха ми че били немски ама.. знам ли .. струва ми се странно , хем да е ефтино, хем да е хубаво. Ако някой има мнение по въпроса да сподели моля
Колега не се лъжи. Цената на BOSCH e 186,84 лв с ДДС, като това е с година гаранция и доказан произход

Рециклиран от BOSCH е 181,18 и връщане на 50 лв ако старият ти не е счупен или отварян. Отново с 1 година гаранция...
Аз лично не бих рискувал, НО ти си знаеш...
- *bpm
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
greda написа:*bpm написа:Hans Pries за 100лв. Разликата с Бош е доста голяма, Бош-а е около 300. Казаха ми че били немски ама.. знам ли .. струва ми се странно , хем да е ефтино, хем да е хубаво. Ако някой има мнение по въпроса да сподели моля
Колега не се лъжи. Цената на BOSCH e 186,84 лв с ДДС, като това е с година гаранция и доказан произходНе знам къде си проверявал, но някой ти е съобщил цена "на око".
Рециклиран от BOSCH е 181,18 и връщане на 50 лв ако старият ти не е счупен или отварян. Отново с 1 година гаранция...
Аз лично не бих рискувал, НО ти си знаеш...
От къде мога да се сдобия с такъв

*bpm написа:От къде мога да се сдобия с такъв
От всеки смислен търговец на BOSCH

http://www.bosch.bg/bg/products/car_equip/index.htm
Успех.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Киров, Елитавто, Елиткар, Авто+, АутоХелп
http://servicefunctions.bosch.com/user/ ... 7DA6FA7%7D
успех
http://servicefunctions.bosch.com/user/ ... 7DA6FA7%7D

успех
- *bpm
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
greda написа:*bpm написа:Мерси
След като свършиш работа![]()
Пиши, моля, как си решил проблема с този дебитомер, че ми е интересно
Май доста време мина ама чак сега го смених тоя дебитомер.
Взех си от БОШ рециклиран, който струваше около 180лв, - 60лв като върнах стария, та ми излезе 120лв. Определно си струва, а да не говорим че не мога да позная гуфи след смяната.. върви два пъти повече

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”