Колеги,въпроса е елементарен,ама аз съм мързел и не ми се рови много,та въпроса е: Къде са тез пробки или пробка ще да е на скоростната кутия за доливане и регулиране на нивото на маслото.Огледах многократно скоростната кутия и намерих само една отдолу за изтакане и отгоре един гоолияяям отвор,ама той е за съединителя (един пич по-нагоре в форума бе налял там масло) - мале ужас.
Мотора е ПБ 1.8 8V пълна инжекция.
Благодаря!
Смяна масло на скорости Голф 2 ГТИ
- fucking_mind
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
30000000000000000000 теми...
2 кила масло
75/90
страничната пробка шестограм 17
наливаш от там 2 кила в зависимост от кутията...
ако е преди 87 год наливаш от там и после 0.5 кила през отвора за жилото за скоростомера.
пробката за източване е същата като тази за наливане
търси темата на NovobranecGT
2 кила масло
75/90
страничната пробка шестограм 17
наливаш от там 2 кила в зависимост от кутията...
ако е преди 87 год наливаш от там и после 0.5 кила през отвора за жилото за скоростомера.
пробката за източване е същата като тази за наливане
търси темата на NovobranecGT
- fucking_mind
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
да бе ясно е че търсачката е шит
ама теми има така че.
та както казах
ако кутията ти е преди 87 година трябва да налееш от страничната пробка до ръба и след това затваряш и от отвора за жилото на скоростомера още 0.5 литра.ама ко питаш мене направо от него наливай 2 кила масло и си готов
пп. не съм искал да звуча снизходително

ама теми има така че.
та както казах
ако кутията ти е преди 87 година трябва да налееш от страничната пробка до ръба и след това затваряш и от отвора за жилото на скоростомера още 0.5 литра.ама ко питаш мене направо от него наливай 2 кила масло и си готов

пп. не съм искал да звуча снизходително
- fucking_mind
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Няма проблем
.Голфа е 87 година.В аутодата е посочено 2литра масло 75/90 пълна синтетика и нали ме разбираш имам го от 5 месеца и за това време доста нещица си научих по него и продължавам,а това за мен е гордост
.Сега е малко немарлив,от бащата е,ама след време ще го стегна та да лови не едно око,все пак ГТИ е

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
това че е ГТИ вече май не го бръснат за никъв...годините се гледат
позагрей малко колата.в смисъл навърти няколко кръгчета да се разплацика маслото в кутията...все пак си е доста гъстичко.
спираш на канал , отвиваш голяма пробка и направо налей 2 литра през отвора за жилото за скоростомера...аз наливах с отрязано шише от веро и маркуч от стомашна сонда (назо газо садо мазо нещо си се казваше )
позагрей малко колата.в смисъл навърти няколко кръгчета да се разплацика маслото в кутията...все пак си е доста гъстичко.
спираш на канал , отвиваш голяма пробка и направо налей 2 литра през отвора за жилото за скоростомера...аз наливах с отрязано шише от веро и маркуч от стомашна сонда (назо газо садо мазо нещо си се казваше )

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”