Ключалки на GOLF 3 GTI 115
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
Ключалки на GOLF 3 GTI 115
Днес се прибирам от път, спирам пред бакалията , заключвам си колата, след три минути се връщам и не мога да я отключа. На шофьорската врата патрона излиза с ключа навън . Вижда се на вътрешния край на патрона нещо пресно отчупено. Опитах от дясната врата да отключа, но и там не става . Накрая успях да отключа багажника и през него отворих предна лява врата. Прибрах се и я заключих по обратния ред. Въпроса ми е ключар ли да търся или по автоморгите да ходя ???
- vladovelin
Бях на ключар, поиска да купя друг патрон, обиколих всички магазини и няма. От морга взех дръжка с патрон без ключ за 5лв. Майстора поиска да сваля дръжката и бравата. Три часа свалях кората - едно малко черно винтче до лоста за огледалото ми разказа играта докъто го видях. след това беше лесно но онзи затвори и работата остана за утре. Дано всичко стане добре. Благодаря на колегата който ми предложи дръжки но София е далече, а не съм сигурен дали мога да заредя бензин при тези ключалки.
Забравих да ви питам - с какво лепило се залепва уплътнението което е под кората на вратата? Освен това видях два отрязани единични проводника излизащи от пакета. Някой има ли преположение за каде са били ?
Забравих да ви питам - с какво лепило се залепва уплътнението което е под кората на вратата? Освен това видях два отрязани единични проводника излизащи от пакета. Някой има ли преположение за каде са били ?
- vladovelin
- vladovelin
- Разузнавач
- Автомобил:
- Двигател:
з
хаха,явно тук в Кз само за отключване вземат 25-30 лв. :Д
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”