проблем с ГОЛФ 3 gt
- martin_ganev
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с ГОЛФ 3 gt
здражеите.имам един вапрос.имам голф 3 гт с газова уредба.градска ми харчи 14 и нагоре като го наступвам.та ваптоса ми е:ИМА ЛИ ТОЗИ МОДЕЛ ДЕБИТОМЕР И КАДЕ СЕ НАМИРА? колата е голф 3ГТ 1992г. с борд компутар.моля някои ако е запознат да пи6е и су6то ме интересужа и разхода колко е на гас-градско.благодаря предварително
- martin_ganev
- Автомобил:
- Двигател:
ами то и аз сам с LOVATO ама не е газов инжекцион.така я купих.ходих на гас анализатор и уж я настроиха но каза 4е трябва да се сменят мембраните и сега 6те ги сменям и тях 4е да видим.а междо другото сам с гуми 15 на 195 и те би трябжало да качват но 4ак пак толкоз
незнам 6те видим като сменя мембраните.мерси на колегите за коментара
-
- Автомобил:
- Двигател:
martin_ganev написа:ами то и аз сам с LOVATO ама не е газов инжекцион.така я купих.ходих на гас анализатор и уж я настроиха но каза 4е трябва да се сменят мембраните и сега 6те ги сменям и тях 4е да видим.а междо другото сам с гуми 15 на 195 и те би трябжало да качват но 4ак пак толкоз
Не може да е от гумите това нещо,тая кола излиза заводски с тия гуми.При минаване от 13/175 кьм 15 /195 не сьм усещал никаква разлика в разхода.
За другото не мога да кажа.
- martin_ganev
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- martin_ganev
- Автомобил:
- Двигател:
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
martin_ganev написа:ми незнамвече кво му е ходих на гас анализатор и ми казаха че испарителя е с булгарски мембрани и че трябва да се сменят.а испарителя е ланди ренцо.а на голфове като моя горенето градско е 11-12литра гас.6те се помуча да го смукна до толкова пак 6те видим.
На колко години е изпарителя ?
Според мен е нормален този разход !
Преди ми даваше 10-11 градско, но беше като спънат кон, трудно набираше, хич не искаше да върви

Сега съм на 12,5-13,5 градско, но е пъргавелка

п.с.
При мен ми показва 50/100, до сега да съм се разорил от гориво

- mario_lud.
- Автомобил:
- Двигател:
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
petko5 написа:martin_ganev написа:ми незнамвече кво му е ходих на гас анализатор и ми казаха че испарителя е с булгарски мембрани и че трябва да се сменят.а испарителя е ланди ренцо.а на голфове като моя горенето градско е 11-12литра гас.6те се помуча да го смукна до толкова пак 6те видим.
На колко години е изпарителя ?
Според мен е нормален този разход !
Преди ми даваше 10-11 градско, но беше като спънат кон, трудно набираше, хич не искаше да върви![]()
Сега съм на 12,5-13,5 градско, но е пъргавелка![]()
Не се вталявай в данните за разход на гориво, които се изписват на таблото.На газ те не са верни
![]()
п.с.
При мен ми показва 50/100, до сега да съм се разорил от гориво
това е нормален разходс на 1.8 ABS,ако искаш да няма разлика във вървежа с бензин.....другото е компромис с динамиката....печелиш1-2 лв на 100 км но губиш удоволствие от карането и се подлагаш на рискове при изпреварване...
колега 1.8 GT ABS 92 с бордови да ти кажа за разхода зависи колко я караш ако я кача за 5км ми идва 15 някаде ако я покарам 10тина става на 10 и малко в софия това... а за изванграда колкото и да настапвам не мога да мина 8 на 100 пенсионерската с 90 ако я закрепя ми гори 6 на сто без газов инжекцйон ловато..