Някой виждал ли е такъв модел на vw?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
gti1.8i

Някой виждал ли е такъв модел на vw?

Мнениеот gti1.8i » Пет 27 авг 2004 21:42

Здравейте на всички манияци, имам доста въпроси относно машинката която ми докараха.Бих се радвал много ако наистина си кажете мнението :)
1.Докараха ми голф2 от германия но за пръв път виждам такъв модел който неможе да се определи, нямам снимка на него но ще ви кажа за какво става дума
порйзведен е 1992г(странно до 1991 са голф2), предната маска е със квадратни фарове като на джета подобни даже 1:1 и си пише GTI, има замъци отстрани на калниците, двигателя е 1.8 електрическа инжекция 115к.с, със големите карета е, отзад е със диск спирачки и газови аморт., а странно защо цялата газоотвеждаща система е от голф3 със объл катализатор е и отзад е със 2 баджи, относно двигателя когато ходих да ми сменят маслото човека неможа да намери такъв двигател за голф2, а само на голф3 ги има ?
Исках да Ви питам наистина ли е произведен със такива фарове, и възможно ли е да е някъква междинка между 2 и 3? Иначе е с рекаро салон, хидравлика и т.н
Излезе ми 3000лв, според вас заслужава ли си. Мерси

Потребителски аватар
pinci
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pinci » Пет 27 авг 2004 21:49

Колега тези с предница на джета са много популярни в щатите, така са произведени. А до колкото аз знам Голф2 са до 92-ра, този двигател пак доколкото знам го има и на Голф1 кабрио юбилейните модели от 90-91г. Кажи буквите който пише в талона преди номера на двигателя за да ти дадем повече инфо

gta1.8i

Мнениеот gta1.8i » Пет 27 авг 2004 23:15

Мерси за отговора колега, в талона го писаха без номер и неможе да се види, забравих да доуточня че в тази цена влиза абсолютно всичко което може да се смени на една новодошла кола + това защо не се запиташ колко и е митото само за 1.8 115кс :) и другите главоболия, двигателя е на 138х/км, мерих му компресия показваше 11,а моментния разход ми показва 8.5-9.5 градско [/list][/quote]

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Re: Някой виждал ли е такъв модел на vw?

Мнениеот lyubobg » Съб 28 авг 2004 10:20

gti1.8i написа:Здравейте на всички манияци, имам доста въпроси относно машинката която ми докараха.Бих се радвал много ако наистина си кажете мнението :)
1.Докараха ми голф2 от германия но за пръв път виждам такъв модел който неможе да се определи, нямам снимка на него но ще ви кажа за какво става дума
порйзведен е 1992г(странно до 1991 са голф2), предната маска е със квадратни фарове като на джета подобни даже 1:1 и си пише GTI, има замъци отстрани на калниците, двигателя е 1.8 електрическа инжекция 115к.с, със големите карета е, отзад е със диск спирачки и газови аморт., а странно защо цялата газоотвеждаща система е от голф3 със объл катализатор е и отзад е със 2 баджи, относно двигателя когато ходих да ми сменят маслото човека неможа да намери такъв двигател за голф2, а само на голф3 ги има ?
Исках да Ви питам наистина ли е произведен със такива фарове, и възможно ли е да е някъква междинка между 2 и 3? Иначе е с рекаро салон, хидравлика и т.н

За нещо такова ли говориш?

Изображение

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 30 авг 2004 9:22

голф2 се правят до 92 година, май заедно с голф3 имат си лека засечка, за 3000 лв ти е супер евтино само ДДС ти е 2000 лв, имаш към 700 лв за докарване, там в Германия да не са го подарили тоя голф :shock:

Tooty

Мнениеот Tooty » Пон 30 авг 2004 10:06

gti1.8i написа:Здравейте на всички манияци, имам доста въпроси относно машинката която ми докараха.Бих се радвал много ако наистина си кажете мнението :)

Ето това със замъците ми е много интересно - какво точно означава,сигурно е някакъв символ на града където е произведен ...Такива замъци има и на единицата и по костенурките,значи това си е стар символ.

Тази кола май е тунингована,за тази сума е като без пари !?
И аз съм виждал Голф-2 с фарове на Джета,беше внесен от Швеция.

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Пон 30 авг 2004 16:11

За замъците старото голфе 1.3 карбуратор ги имаше вместо странични мигачи(Vento ми каза,че символизирали Wolfsburg),а този голф нищо не му пречи да е със сменяна маска,ако е USA edition трябва да има габарити на броните на предната и задната от двете страни,после да не бъркаш маската ,че е на jetta,а тя да е като на G60 Rally edt такива голфове с такава маска съм виждал разликата е ,че при нея фаровете са по-плоски и дълги отколкото на jetta,относно двигателя казваш ,че бил монтиран на МК3 мисля ,че единствено на тях са монтирани 1.8ми,(75 и 90кс)
P.S и все пак кажи името на двигателя,виж двата линка:
http://www.doppel-wobber.de/g2_us.html
http://www.doppel-wobber.de/g2_wolf.html

Tooty

Мнениеот Tooty » Вто 31 авг 2004 10:27

Защо не си дешифрираш VIN номера - ще се види къде и кога е произведена?

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Вто 31 авг 2004 19:11

[

Защо не си дешифрираш VIN номера - ще се види къде и кога е произведена?[/quote]

Точно-ще се види даже с какъв двигател е , скорости и т.н. :lol:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”