свети лампа акумолатор и мигаща масло
свети лампа акумолатор и мигаща масло
Голф 1.9 ТД мотор AAZ. Колеги вчера ми светна лампата за акумулатора свети постоянно и лампата за маслото мига. Поглеждайки щеката за масло виждам че маслото го вдига масл помпа и маже двигателя, подавайки обороти над 1800 лампата за маслото изгасва остава да свети лампата за акумулатора. Стрелката на оборотите е паднала и започва да работи след 1800 оборота. Акумулатора се зарежда. Ремъците са си на място и ролките се въртят нормално. погледнах предпазителите в таблото няма изгорял. Каква е причината не мога да си е обясня. На някой да му се е случвало подобно нещо? Къде може да е причината, този Голф е 1993 и няма бордови комп.
това е проблема токоизправителя
[/img]C:\Documents and Settings\Kety&Nikolay\Desktop\VW Golf\Токоизправител\1 (2).JPG
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: това е проблема токоизправителя
ninov написа:[/img]C:\Documents and Settings\Kety&Nikolay\Desktop\VW Golf\Токоизправител\1 (2).JPG
C:\Documents and Settings

абе сам си отговорих
не знам как да кача снимка
иначе сам си отговорих на въпроса
искам да покжа къде е проблема който ми се случва за 2ри път за 2 години.
Токоизправителя - сакрепен е за динамото по скоро запоен.
Кофти явно е слабо място преди 2 г. струваше 85 лв сега го купих за 68 лв. Това е причината.
Ако на някой друг му се е случвало а то няма как да знае поне цената и признаците за изгорял.
иначе сам си отговорих на въпроса
искам да покжа къде е проблема който ми се случва за 2ри път за 2 години.
Токоизправителя - сакрепен е за динамото по скоро запоен.
Кофти явно е слабо място преди 2 г. струваше 85 лв сега го купих за 68 лв. Това е причината.
Ако на някой друг му се е случвало а то няма как да знае поне цената и признаците за изгорял.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”