Здравейте,
Много скоро след като взех колата започвам с първите въпроси. При спряло положение ми държи около 800 оборота, което според някои колеги е малко, трябвало да са 830. Другото, което дразни е че колата се тресе при тези обороти. Над 1000 вече нищо не се усеща, но и шума като цяло е променен. Качих я на канал и видях, че "меката връзка" преди катализатора изпуска. Четох теми, но там само се споменава тази връзки и обикновенно се сменя комплект с гърнета. Аз искам да попитам само за тази връзка да ме насочите във финансово положение и място за смяна. Благодаря!

Тресе на ниски (800) оборота
-
- Автомобил:
- Двигател:
Това с тресенето може да е от доста неща- TPS, стъпков мотор, ламбда, температурен сензор..тампон под моното...Но на първо време откачи акумулатора за няколко минути(чистене на грешки) и пробвай пак, не казваш дали го прави на бензин или газ, приемам че си на бензин.А за меката връзка -питай някой грънчар,имат в изобилие , цени от 20 до 100
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Тампона на моното го смених, но не се оправи. Мисля да ида на диагностика за компютърните грешки, ако ги има. Този метод с клемата на акумулатора не го пробвам засега, че касетофона ще се кодира, а нямам нищо все още. Ще откача без музика. Почвам едно по едно, да видим, след кое ще се оправи. А и за протокола - нямам газ.
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”