GOLF 4 тресе при палене и гасене.
- *bpm
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
GOLF 4 тресе при палене и гасене.
Става въпроса са голфа от гаража. Напоследък когато го паля и гася се получава едно претрисане са секунда. Все едно че обира някаква тяга... От скоро се появи като не всеки път тресеше, напоседък при всяко пелене и гасене. Имам чуството че двигателя ще ми изпадне... На някой случвало ли му се е и от какво може да е?
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- yeti123
- Автомобил:
- Двигател:
Ами аз си мисля че може да е от тампоните на двигателя!
Много лесен начин за проверка на тампони на двигател - 2ма са нужни -единя в колата, дърпа ръчна, първа (задна) все едно да потегля, другия гледа двигателя - ако мърда двигателя напред, назад- тампони (поне мой съвет, ако са те - сменяй и двата)!
Много лесен начин за проверка на тампони на двигател - 2ма са нужни -единя в колата, дърпа ръчна, първа (задна) все едно да потегля, другия гледа двигателя - ако мърда двигателя напред, назад- тампони (поне мой съвет, ако са те - сменяй и двата)!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
струва ми се че проблема може да се окаже демпферна шайба на коляновия вал.
Доколкото знам при дизелите е консуматив - обира точно такива вибрации при палене и гасене на мотора.
п.п за справка:
http://www.google.bg/search?hl=bg&q=%D0 ... 0%BB&meta=
Доколкото знам при дизелите е консуматив - обира точно такива вибрации при палене и гасене на мотора.
п.п за справка:
http://www.google.bg/search?hl=bg&q=%D0 ... 0%BB&meta=
- maiz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не бързай , ако имаш канал погледни от долу , като преди това свалиш кората разбира се , те се виждат .Колкото и да е куриозно на полото на приателката ми се тресеше яко двигателя не само при палене клатеше като лодка.И като погледнах тампона болта който го стяга беше разхлабен стегнах и сега не мърда.Дано и при теб да е това проблема.Успех.*bpm написа:така като гледам... към сервиз отиват нещата
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”