Свирене отзад при пускане на спирачката
-
- Автомобил:
- Двигател:
Става въпрос за Венто, при пусйкане на спирачка или ръчна свири нещо в задните два барабана, някой решил ли си е този проблем, понеже слушам, че се случва често при Голф и Венто 

- vw_Krasi_vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
Мне...всичко що е VW и с барабани отзад,при отпускане на спирачния педал прави звучно "скръц".[/quote]
За съжаление andro_ е прав...иначе в тази тема колегите пишат за някакво разрешение...
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... t=#1096878
За съжаление andro_ е прав...иначе в тази тема колегите пишат за някакво разрешение...
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... t=#1096878
-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
При мен е доста по зле
на всяко сменяне на предавка скърца , като отнема газта леко пак, при спиране на сфетофар същата работа . Постоянно карам с едно скрибуцане че хората по барчетата чак се озъртат кой минава . На мен не ми прави вече впечатление но който се качи все ме пита какво и има на колата 

И при мен го прави същото, предимно на първа и на ниски обороти, а като покарам повечко, да позагреят чаркалаците, се появява и скрибуцането отзад при натискане и отпускане на спирачката. Така като чета тук май не съм първият, няма и да съм последният, ами да видим как ще ги оправям тези дразнители?!?!red rider написа:При мен е доста по злена всяко сменяне на предавка скърца , като отнема газта леко пак, при спиране на сфетофар същата работа . Постоянно карам с едно скрибуцане че хората по барчетата чак се озъртат кой минава . На мен не ми прави вече впечатление но който се качи все ме пита какво и има на колата
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”