Температурата ми удари 110, а перката не се включи.
- Chocho666
- Автомобил:
- Двигател:
Температурата ми удари 110, а перката не се включи.
Здравейте, моля за помощ, защото доста се стреснах от тази ситуация ( може би защото съм блонди
) Благодаря предварително за съветите Ви.

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Chocho666 написа:Какво повече инфо ? Ходих до Асеновград рано сутринта да свърша малко работа и после си тръгнах за Пловдив. Пътя не е много, но и аз не бях обърнала внимание на датчика. И по едно време на светофарите на Сточна, като видях за малко да захапя волана от страхА иначе Golf-a е тройка, бензин, 1.4.
Ами още от самото начало си пролича,че пише дама.....иначе на мъж едва ли ще му мине през ума да дава повече информация за външният си вид (стана ясно,че си блондинка,но не и каква ти е колата

пиши още дали има газово,някакави ремонти в близкота минало по нея.....за да получиш съвети трябва инфо......
а иначе причини бол.
1.Повреден датчик на радиатора-много вероятно
2.Блокирал мотор на вентилатора.....по-малко вероятно
3.Банална причина...прекъснато кабелче от некомпетентно ровичкане....май-май е най-вероятно!!!!!!
- Chocho666
- Автомобил:
- Двигател:
Аз че не съм компетентна - не съм. Обаче ваш колега тук от клуба ме посъветва да пиша тук и даде големи суперлативи за всички членуващи, а вие започвате да иронизирате
Ремонти - няма скоро правени - само смяна на масло и филтър.
Иначе да - колата има газова уредба.
А на въпроса за перката - как съм разбрала, че не се е включила - поне това мога да чуя.

Ремонти - няма скоро правени - само смяна на масло и филтър.
Иначе да - колата има газова уредба.
А на въпроса за перката - как съм разбрала, че не се е включила - поне това мога да чуя.

- Nick_axe
- Автомобил:
- Двигател:
Chocho666 написа:Аз че не съм компетентна - не съм. Обаче ваш колега тук от клуба ме посъветва да пиша тук и даде големи суперлативи за всички членуващи, а вие започвате да иронизирате![]()
И аз да се включа в иронията- провери ли нивото на охлаждащата течност, че ако няма вода достатъчно няма и да се включи перката.
п.с.Не се обиждай колежке само се шегуваме.
п.с.с.Успех
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”