Абе колеги преди два-три дни сутринта на студен двигател опитах тая пробичка за читав или не ми е съединителя-на свободна до 3000 об. отпущам съединителя първо плавно после рязко го отпускам... Преди пробата съединителя при тръгване разтрисаше колата обаче след пробата тръгва някак си по меко без да тресе толкова(едва се усеща дори-и това не мога да обясня как стана) Обаче като че ли колата ми взе да набира по бавно.... Преди като я форсирах двигателя надаваше доста висок глас сега нещо кротна и не мога да си обясна кво може да съм направил с тая проба(щото до предния ден си беше както винаги! Давайте идеи кво може да съм направил как да го отстраня ако е проблем.. И третия вариант е да си въобразявам обаче ме съмнява щото си познавам колата и виждам че има промяна!
П.П Извинявам се за дългия пост!

Спънат ли е голфа или така ми се струва?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- valeto 150hp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Bundy написа:Да ама и спря да набира колата! На 2 друг път е изтегляла толкова бързо! А сега оборота се качва до 3000 но скоростта по бавно!Не но почна да отлепя по отгоре а предния ден си беше Ок както вече казах! Айде на помощ колеги на никой ли не му се е случвало нещо подобно??
Колеги моля ви помагайте щото мисля че още по бавно почна да набира голфа! Като натисна газта на 2 оборотите се качват но не и скороста! И всичко след като направих пробата с ръчната за изправен съединител! Дебитомерът скоро съм го чистил!
Еееее още колко неща трябва да се напишат за да за разбереш най-накрая,че съединителят ти буксува.......защо???Ами търси причината..
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
Bundy написа:Не но почна да отлепя по отгоре а предния ден си беше Ок както вече казах! Айде на помощ колеги на никой ли не му се е случвало нещо подобно??
Случвало ми се е . Замръзнали движещи колела в калта при много голям студ - плавно отпускане на съединител на високи обороти , няколко опита за потегляне докъто запалих феродото на диска . После нов диск и т.н.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”