голф ауди
-
- Автомобил:
- Двигател:
голф ауди
привет на всички.решил съм да си вземам голф4 но се двоумя дали да не избера ауди а3.не ме бърка че ес две врати.даржа на бензин 1.8 или 1.6.давайте съвети.коя е по надежна.
Dorian написа:theone написа:Ти обаче за 8000лв свестен Г4 няма да вземеш.... трябва да си наясно......
Съгласен съм с колегата(като никога де:wink: )освен ако нее някой куц кон-1.4 друго мисе струва че щее мисия невъзможна.
Радвам се

Според мен дори и 1.4 свестен няма да намери...
Най-много някой италиански кошер на 300К км върнат на 100 с изчукани ламарини.
Vladko написа:theone написа:... Най-много някой италиански кошер на 300К км върнат на 100 с изчукани ламарини.
Какво имате против тези коли на тях се крепи пазара в БГ и така се получават нереално ниските(за нормална кола-навсякъде по Европа) цени![]()
Аз лично нищо - не ми пречат на мен

Пазарна икономика - всеки да купува каквото си хареса и реши... на съответната цена... и в буквалния и в преносния смисъл

Ауди А3 е по-добрият избор като цяло.Лично на мен Г4 ми допада повече като дизайн,но А3 е просто доста по-добре изработеният автомобил и като се качиш в него дава много повече чувство за солидност и качество отколокото Г4. Изработено е от по качествени материали .В ауди А3 примерно ги няма отърканите пластмаси характерни за Г4 и най вече за щастие на купувачите
не се предлага с 1.4 мотор.Така ,че няма да сгрешиш с А31.8-20 V или още по-добре с 1.8 Т .
П.С.Глупостите за италианския внос приказвани от набутаните с ръждиви бангии от N-ти собственик тук таме с климатик ,а с климатроник да не говорим, от немско 98 г. за 11+ хил.лв. продадени им от турчин или от устат джамбазин на горубляне ,на също толкова неизвестни километри и състояние като италианските и марсианските ,няма да ги коментирам въобще,всеки си има очи да гледа и късмет да случи

П.С.Глупостите за италианския внос приказвани от набутаните с ръждиви бангии от N-ти собственик тук таме с климатик ,а с климатроник да не говорим, от немско 98 г. за 11+ хил.лв. продадени им от турчин или от устат джамбазин на горубляне ,на също толкова неизвестни километри и състояние като италианските и марсианските ,няма да ги коментирам въобще,всеки си има очи да гледа и късмет да случи

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”