нещо се разтече Г3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
dakata_pl
Автомобил:
Двигател:

нещо се разтече Г3

Мнениеот dakata_pl » Пон 26 май 2008 23:49

Здравейте колеги имам едно питане ,дано не ви се стори тъпо, та тъкмо си паркирам Г3(имам го от месец) и правя едни странни маневри да се наместя на паркомястото си (между две дървета) слезам и гледам около колата на няколко места капки масло(ако съм познал) и едно малко петно горе доло на 40 см. на дясно от задната част на предната лява гума (то едно обяснение стана ...) та ако някой има представа какво ме очаква ще съм му благодарен.

Потребителски аватар
racing_team_vidin
Автомобил: BMW E65 Sport Package
Двигател:

Re: нещо се разтече Г3

Мнениеот racing_team_vidin » Вто 27 май 2008 0:08

dakata_pl написа:Здравейте колеги имам едно питане ,дано не ви се стори тъпо, та тъкмо си паркирам Г3(имам го от месец) и правя едни странни маневри да се наместя на паркомястото си (между две дървета) слезам и гледам около колата на няколко места капки масло(ако съм познал) и едно малко петно горе доло на 40 см. на дясно от задната част на предната лява гума (то едно обяснение стана ...) та ако някой има представа какво ме очаква ще съм му благодарен.

Волана докрай ли го въртя при маневрите. Каква е течността- масло,антифриз?
Предполагам семеринг на хидравликата и това да е хидравлично масло.

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Вто 27 май 2008 0:13

Там където паркираш често има ли такива капки масло?Да не би там където си спрял да е имало масло и да не е от теб.Погледни на канал дали е омслено някъде,наблюдавай където спираш дали тече. :wink:

dakata_pl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dakata_pl » Вто 27 май 2008 9:12

racing_team_vidin написа:
dakata_pl написа:Здравейте колеги имам едно питане ,дано не ви се стори тъпо, та тъкмо си паркирам Г3(имам го от месец) и правя едни странни маневри да се наместя на паркомястото си (между две дървета) слезам и гледам около колата на няколко места капки масло(ако съм познал) и едно малко петно горе доло на 40 см. на дясно от задната част на предната лява гума (то едно обяснение стана ...) та ако някой има представа какво ме очаква ще съм му благодарен.

Волана докрай ли го въртя при маневрите. Каква е течността- масло,антифриз?
Предполагам семеринг на хидравликата и това да е хидравлично масло.
Волана докрай и в двете посоки капнало е още няколко капки и е масло (май е червеникаво) та май си прав.Мерси на всички.

Потребителски аватар
racing_team_vidin
Автомобил: BMW E65 Sport Package
Двигател:

Мнениеот racing_team_vidin » Вто 27 май 2008 10:19

:wink:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”