нещо се разтече Г3
-
- Автомобил:
- Двигател:
нещо се разтече Г3
Здравейте колеги имам едно питане ,дано не ви се стори тъпо, та тъкмо си паркирам Г3(имам го от месец) и правя едни странни маневри да се наместя на паркомястото си (между две дървета) слезам и гледам около колата на няколко места капки масло(ако съм познал) и едно малко петно горе доло на 40 см. на дясно от задната част на предната лява гума (то едно обяснение стана ...) та ако някой има представа какво ме очаква ще съм му благодарен.
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
Re: нещо се разтече Г3
dakata_pl написа:Здравейте колеги имам едно питане ,дано не ви се стори тъпо, та тъкмо си паркирам Г3(имам го от месец) и правя едни странни маневри да се наместя на паркомястото си (между две дървета) слезам и гледам около колата на няколко места капки масло(ако съм познал) и едно малко петно горе доло на 40 см. на дясно от задната част на предната лява гума (то едно обяснение стана ...) та ако някой има представа какво ме очаква ще съм му благодарен.
Волана докрай ли го въртя при маневрите. Каква е течността- масло,антифриз?
Предполагам семеринг на хидравликата и това да е хидравлично масло.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: нещо се разтече Г3
Волана докрай и в двете посоки капнало е още няколко капки и е масло (май е червеникаво) та май си прав.Мерси на всички.racing_team_vidin написа:dakata_pl написа:Здравейте колеги имам едно питане ,дано не ви се стори тъпо, та тъкмо си паркирам Г3(имам го от месец) и правя едни странни маневри да се наместя на паркомястото си (между две дървета) слезам и гледам около колата на няколко места капки масло(ако съм познал) и едно малко петно горе доло на 40 см. на дясно от задната част на предната лява гума (то едно обяснение стана ...) та ако някой има представа какво ме очаква ще съм му благодарен.
Волана докрай ли го въртя при маневрите. Каква е течността- масло,антифриз?
Предполагам семеринг на хидравликата и това да е хидравлично масло.
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”