Здравейте на всички , имам странен проблем който се появи след изкарване от " Бокса " . Преди това колата имаше проблем с паленето при загрял двигател , вътеше стартера и за да запали някога трябваше да помпаш педала на газта .... Отива тя на ремонт смяна - Ангренажен ремък , ролки , филтър ( горивен , въздушен ) , температурен датчик ( на таблото ) , бобина и преглед на комютър преди и след ремонта . Взимам си колата правя един тест драиф , пали като пчеличка , но нещо не ми харесва колата , работи на студен двигател 900-1000 и след 1 км. падат на 600 - 700 , мощноста ми исчезна .. Значи пробвам я , тръгвам на 1-ва газ до край , и колата все едно не й достига горивото дави се , вдига бавно оборотите , когато върна крака от газта почва постепенно с крака да поема газта , сега неиска да пили даже и гуми . Пробвам пак така пак така обаче крака не го махам от педала на газта ГАААЗ ГАААЗ едвам качва оборотите пак връщам крака придърпва бавно , и след 2700 оборота все едно отпушва , но не постигаше същата скорост на 1-ва и на 2-ра както преди ремонта . От какво ли може да е проблема , това се появи 1 ден след сервиза . Няма грешки преди и след ремонта , поне така показа комютъра
mod edit: vaskoto1