Няколко пъти забелязвам нещо докато си карам колата студена и слушам музика ЦД-то се резетва,антената се прибира/излиза и ми присветва лампата за водата,днес 2 пъти.Не съм забелязал на газ или бензин го прави.Днес беше на газ.Дали само при влага се появява пак незнам. От около месец телта за масата на предния ми капак е скъсана,но като се затвори капака пак си прави контакт...
ЦД-то и антената реагират така все едно колата е угасена,слушам музика и реша да паля ,т.е спира цд-то,антената се прибира, цд-тръгва и антената пак изскача. На какво може да се дължи това. Отначало мислех от дупки , но не!
Странен проблем - може би с ток ВАСКО помагай 25.05edit.
- lowrider
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Странен проблем - може би с ток ВАСКО помагай 25.05edit.
Последна промяна от lowrider на Съб 24 май 2008 22:45, променено общо 1 път.
- lowrider
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vaskoto1 написа:ако е вързано цдто на АСС-клемореда си отива.
Ами на голфа го сменях, но там беше друго, ако карам на някъде, първо музиката спираше - ама не за кратко, после спираха и светлините, постепенно всичко на ток спираше и след кратко време колата угасваше - чаках 10мин и всичко беше ок.

Има ли начин да се разбере по някакъв начин дали е в него проблема, защото всеки месец си ходя на шумен и ще стане доста неприятно ако някъде по пътя вземе да ми прави такива въртели.
Сетих се още нещо по някой път, влизам в колата (студена),навън вали, пускам чистачки и те поват да се влачат едва-едва по джама , пускам вода и след 10тия (полуоборот) се оправят... дали има врзъка

И още нещо ACC не ми говори много, но ако питаш дали има пост. плюс към акумулатора за паметта - да.
- lowrider
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Днес си карах колата, и я оставих пред нас след 10мин слизам давам контакт - всичко ок, но почвам да въртя и цак никой всичко загасна, така на няколко пъти тока идва, като ще паля се губи. Еле запали, тръгвам да карам на няколко пъти гасне много грубо в движение(т.е не гасне щото не пускам съединителя) и всичко почва да свети и примигва, плафона в колата, всички диоди по таблото, аварийките и така сега я оставих пред нас. Това нормални симптоми на клемореда ли са...? Има и друго имам едно телено въже за маса от предния капак се спуска до калника и ми е скъсано, може ли нещо от него?
- SCIROCCO_86
- Автомобил:
- Двигател:
- SCIROCCO_86
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”