Развиват се болтовете на полуоската.
- gotin_83
- Автомобил:
- Двигател:
Развиват се болтовете на полуоската.
Става въпрос за един приятел с голф2.Като си стегне болтовете на полуоската след малко каране болтовете сами се развиват.Къде може да е проблема.Сложил е и зегерки и пак.
- deyan_petrov
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил: PASSAT B6 2.0 TDI
- Двигател: CBDC 2010
И при мен преди време, след смяна на маншона на карето при едни "велики" майстори, започнаха да ми се развиват болтовете. Ходих на няколко места, само ги притягаха. Даже един искаше да ги прикапе с електрожен да не се развиват. ЛУД! Но все пак намерих верния човек. Той каза, че при сглобяването са ми смазали резбите на болтовете, а това било противопоказно. Разглоби всичко наново, изми, подсуши и сглоби. Мисля, че сложи някаква силиконова паста на резбите. От тогава, вече около две години всичко е ОК.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
проблема го има при по старите камбани на втрешните карета, които са без фиксиращ ръб за да легне точно в него карето. но и на тия с ръб-пак се развиват.
да се подбере правилно лепило срещу саморазвиване (препоръчвам loctite 245) и да се залепят.
да не се слага по яко лепило от нужното! ще берете ядове!
да се подбере правилно лепило срещу саморазвиване (препоръчвам loctite 245) и да се залепят.
да не се слага по яко лепило от нужното! ще берете ядове!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”