Съединител
- krastio
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Съединител
Искам да ве попитам за моят съединител дали е заминал или може да се натегне. Значи колата ми работеше на 1200 оборота постоянни ( загрял , студен двигател ) заради температурния датчик , смених го и сега колата работи на 800 оборота , и се опитах по едно нанагорнище да я държа на полу съединител , обаче тя взе че изгасна . Запалих я и си тръгнах нормално , но неми направи впечатление съединителя. Возим се с един колега по път към работа и потеглям на 1-ва и ми казва " Абе съединителя ти се отделя ного нагоре " и му казвам " Не съм обърнал внимание " след което той ме помоли да я покара да види как е . И вярно без да обърна внимание много високо отделя , иначе пробвах на 3-та от покой си тръгва без проблем без да гасне . Отделянето му е чак горе почти до състояние на покой . Та може ли да се пренатегне , или какво да го правя . Благодаря Ви предватително колеги , редовен съм тук понеже знам , че няма да се лъжем и будалкаме , а да си помагаме 

- krastio
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен е заминал , но незнам дали ще може да се оправи.
Преди карам си на 2-ра превключвам на 3-та , и исках да исфорсирам колата малко на 3-та и изведнъж както си набираше на 2000 оборота и започна да се форсира сама след като натисках педала на газта , след което върнах газта и се оправи и после пак така , и сигурно вече и боксува даже но незнам , преценете и ми кажете . Колата започна да се форсира с подаването на газ все едно беше на свободна от 2000 оборота стигнаха 4000 а колата кара с 70км/ч и върнах газта малко на горе и сичко се оправи... Заминал ли е съединителя или Не .. Информираха ме и също , че е 200 лева съединител
малко много ми се видяха и решавам да се посъветвам с вас и ако има от 100 примерно каква е разликата 
Преди карам си на 2-ра превключвам на 3-та , и исках да исфорсирам колата малко на 3-та и изведнъж както си набираше на 2000 оборота и започна да се форсира сама след като натисках педала на газта , след което върнах газта и се оправи и после пак така , и сигурно вече и боксува даже но незнам , преценете и ми кажете . Колата започна да се форсира с подаването на газ все едно беше на свободна от 2000 оборота стигнаха 4000 а колата кара с 70км/ч и върнах газта малко на горе и сичко се оправи... Заминал ли е съединителя или Не .. Информираха ме и също , че е 200 лева съединител

- The^Maniac
- Автомобил:
- Двигател:
Колега аз след като смених чиповете на моята кола имам същото явление. Като съм на 3-та, 4-та или 5-та и като подам рязко газ до долу, колата се форсира. Просто съединителя е свършил. Незнам какви са цените за твоята кола, но при мен комлект феродов+притискателен диск+аксиален лагер няма за под 400 лв.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- yeti123
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, твоя съединител даже вече е имал предварителни разговори със Свети Петър. След като ти отделя чак горе, където трябва да е в покой, след като тръгваш на 3-та и след като колата ти се форсира сама - е по нагледни примери на едно място за тотално заминал съединител няма!
Ходи, сме го и толкова. Все пак караме коли на 13+ години, не може всички чаркове да са вечни!
Ходи, сме го и толкова. Все пак караме коли на 13+ години, не може всички чаркове да са вечни!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”