Здравейте,
колко често доливате антифриз? Номрално ли е да се долива по около 1л. на месец ( за толкова време от max ми отива на min)
Колко често се долива антифриз?
- stefan_milk
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Колко често се долива антифриз?
Longhi написа:Здравейте,
колко често доливате антифриз? Номрално ли е да се долива по около 1л. на месец ( за толкова време от max ми отива на min)
Хич не е нормално значи имаш някакъв теч по системата.Що се отнася до доливането , ако всичко по системата е наред не трябва да имаш загуби.Аз този Пасат с който съм сега откакто съм го взел Октомври месец и около 10000км. до сега 1грам. не съм долял.
Re: Колко често се долива антифриз?
и аз бях така -оказа се радиатор-ръждясал.теча беше скрит година и половина...през това време все доливах -докато не се пръсна радиатора съвсем-откакто съм го сменил преди 2 месеца не съм доливал и капка...баси удобното-беше ми писнало да му следя число на замръзване и т..н....така че имаш теч...а и скъпо ще ти излезе все да му доливаш антифриз в тези студове....Longhi написа:Здравейте,
- The Officer
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”