Здравейте,
това ми е първата тема от както се регистрирах. Искам да попитам, дали мога да сложа 15" джанти от голф 4 на джета от 1997, на която нормално са предписани 14" джанти?
Благодаря предварително, ако някой знае.
въпрос за джанти
- axios
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря! Абе знам, 4е в България имахме само една джета(първото издание на голфа седан), ама тука са едни рабит-и и само джети. Даже съм виждал и Фолксваген Волвсбург да казват на един модел, но не си спомням кой точно.
Както и да е. Сега за джантите. Преди съм правил това с друга кола. По тогавашната логика сега от 195/60/14 трябва да сложа 195/55/15, така ли е ? Ако не, моля Ви кажете къде да търся.
Както и да е. Сега за джантите. Преди съм правил това с друга кола. По тогавашната логика сега от 195/60/14 трябва да сложа 195/55/15, така ли е ? Ако не, моля Ви кажете къде да търся.
Здрасти колега, http://avtogumi.com/. Тук има калкулатор, на който пишеш стария размер на гумите и на джантите и започваш да пробваш на 15" с какви гуми може да се кара за да не ти опират.Както казваш, че оригинално била с 195/60/14 , може да сложиш 195/55/15, както казваш, или 205/55/15 - пак няма проблем.
Пробвай го сайтчето много е полезно
Пробвай го сайтчето много е полезно

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”