Понеже имам съмнение че кормилната рейка е замнала (Ето старата тема-http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=91094&highlight=)
И сега имам финансовата възмможност да я поправя.Интересуваме колко горе долу ще струва ремонта и ако се наложи да купувавм нова колко пари ще ми струва.
И след ремонта волана ще се върти ли леко или не?
Някой които се е сблъсквал с подобен проблем нека ми препоръча сервиз и марка на рейката.
Хидравликата на Golf3
- aiptek
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
handycam написа:зависи какво е положението в момента, при мен разлика нямаше защото щом прокапа веднага я ремонтирах.ако при теб хидравлика не работи ще усетиш разлика.
Ама при мен няма течове.Поне затова съм сигурен.Тзи който ми смени ремъците ми го казат но и каза че незнае от какво може да е проблема с различното въртене на волана
ПС.Даже аз самия я видях докато колата беше вдигната ,и даже ми се стори леко кална което е нормално. Нали ?
Може просто да имаш луфт на рейката и да иска само обирането му-волана тогава ще ти стане по труден малко за въртене както би трябвало да е
Като има луфт се върти доста по-лесно
Отиди пре човек,който разбира от рециклиране на рейки да е погледне на колата и ще ти каже,а не да се набутваш прибързано
Принципно рейка се прави като се разтече-преди това няма смисъл 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”