Проблем с ел.стъкла
Проблем с ел.стъкла
имам следния проблем с ел.стъклата колата ми е с 3 врати.Шофиорското ми стъкло си работи когато си иска,а другото ми се е случвало веднъж да не проработи.както си работи и спира.ходих на майстор в Бош сервиз и ми казаха 4е самата ел.инсталация на стъклото била заминала и струвала 300 лв.малко скъпо ми се вижда 300 лв за едно ел стъкло някой ако е имал същия проблем да сподели.колата ми е голф 3 аек
колега, най вероятно някой кабел се е прекъснал или не контактува добре. Зарежи ги тея майстори. Най лесно е да се каже инасталацията ти е заминала. А инсталация какво е ???? Няколко кабела в сноп. Някой от тях е прекъснат и за тва са дай еди колко си стотин лева. Сваляй кората на вратата и прегледай всичко
ами значи честно да си кажа не разбирам от такива неща хич даже ама мисля че не е от копчетата защото си работи когато иска проблема се появи и на другата врата но само веднъж сега си бачка без проблем.погледнах между вратата и купето нямаше прекъснати кабели.трябва да сваля кората и да търся за прекъснат кабел ли?
- Разузнавач
- Автомобил:
- Двигател:
з
коелга послушай колегата 'diavo' разглобявай смело,провеи кабелите и буксата,щом работят отвреме на време е само от буксата или копчето....давай смело,само трябва да вминаваш като махаш корите със щифтовете :П
- silok
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re:
колеги от завод дружба като се спускате на долу, първата уличка в дясно има няколко гаража единият е за автоаларми оправя всякакви ел стъкла страхотен професионалист казва се Иван ! за моята 4ка ми искаха 200лв за механизъм в бош сервиз а той ми я направи перфектно за 60лв 

- freshenero
- Автомобил: Sharan
- Двигател: ADY 2000
а
Колега провери си кабелите пьрво,почисти накрайниците на буксите и виш на копчето пластинките,кьдето дават контакт,там ги зачисти сьс шкурка финна.Виж там разстоянието е много важно.между пластинките.На мен там ми беше проблема и с един приятел ги нагласихме.Иначе два пьти на майстор и пак когато си искаше.сега да чукна на дьрво,нямя проблем
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”