Проблема е следния по някой път се случва да не пали (не подава ток на помпата) и не мога да разбера от какво е подменях 4 релета не от тях ремонт на помпата правих но проблема си го има не се случва често да кажем в седмицата 1 пат
Ако може някой да помогне ще съм благодарен

Голф 3 пали когато си иска
- krasimir4089
- Автомобил: Golf III
- Двигател: ABS 1992
- gollf_fff.
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 3 пали когато си иска
бензиновия филтър сменял ли си го може да прави проблеми
и аз имам такива проблеми през 1-2 месеца и една седмица почти всеки ден .... после се самоуправя за 2-3 месеца.
преди когато смених бензиновия бях забравил за проблема 20 000км пробег , но сега вече след 30 000км след смяната се появява отново.
май ще трябва пак да го сменям.
може и от самия бензин да е . проблема идва когато двигателя е топъл , но когато е студен той е на автоматичен смукач и пали без газ . когато е топъл няма автоматичен смукач и подавам леко газ за да запали .
,но това го правя когато не успея да запаля от първия път на топъл двигател иначе топъл студен без газ си паля . появи ли се проблема само тогава с газ паля. 
и аз имам такива проблеми през 1-2 месеца и една седмица почти всеки ден .... после се самоуправя за 2-3 месеца.
преди когато смених бензиновия бях забравил за проблема 20 000км пробег , но сега вече след 30 000км след смяната се появява отново.
май ще трябва пак да го сменям.

Провери "леглото" на бушона и самия бушон дали не си е променил формата(нагряване,лош контакт)
- 1,9TDI
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BMP
Погледа ли дистрибутурната капачка? Сигурен ли си, че палеца прави добър контакт? Замервал ли си помпата дали отива ток към нея или само предполагаш, че не отива (или отиде при някой майстор и ти каза това и това смени и само са ти взели парите и резултат никакъв). Сигурен ли си, че някъде по горините пътища не става тапа?
- krasimir4089
1,9TDI написа:Погледа ли дистрибутурната капачка? Сигурен ли си, че палеца прави добър контакт? Замервал ли си помпата дали отива ток към нея или само предполагаш, че не отива (или отиде при някой майстор и ти каза това и това смени и само са ти взели парите и резултат никакъв). Сигурен ли си, че някъде по горините пътища не става тапа?
до помпата не стига ток защото се чува когато дадеш контакт дистрибутурната капачка не съм я гледал скоро и за кой палец става въпрос ?
- krasimir4089
i.e.i написа:Провери "леглото" на бушона и самия бушон дали не си е променил формата(нагряване,лош контакт)
Прегледах вижда ми се добре ако е променени леглото постоянно ще прави проблем мисля
- krasimir4089
i.e.i написа:Провери "леглото" на бушона и самия бушон дали не си е променил формата(нагряване,лош контакт)
За кой номер бушон става въпрос ?
- Gencho87
- Автомобил: VW Golf MK3 GT
- Двигател: AEK 1.6 1995
Здравейте аз имам подобен проблем мисля, че ще е от полза да се включа в темата на колегата с моята: viewtopic.php?f=5&t=268184
Все пак няколко мозъка може да решат какъв е проблема при нас
Все пак няколко мозъка може да решат какъв е проблема при нас

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”