Кора под двигателя
- Vask0
- Автомобил: VW Arteon
- Двигател: CUAA
Кора под двигателя
Здравейте.Знам че сигурно има сумати теми.. но искам да попитам следното.Има ли някой които кара Голф 4 и да е няма тая кора?И много ли е фатално, че е няма?Другия ми въпрос ония ден като е качих на крик, нали да вида как е положението отдолу, имаше една кора до ремъците явно ги предпазва от боклуци, ама тя беше толкова счупена и се дръжеше на едно болтче.И е махнах.Опасяваме само да не стане некой гаф иначе може карам и без тях.Някой да си даде мнението 

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Колега аз съм с такава метална кора,и няма проблеми опирам си навсякъде понеже отпред колата е много ниска а съм и с едни гуми 215/40/16 но кората пасва идеално и пази отдолу,ламарината е дебела и не може да се огъне или да ти направи някоя поразия.Малко като реклама стана не ми е това целта просто съм доволен от резултата
Успех

- Краси Кунчев
- Автомобил:
- Двигател:
Кора под двигателя
Влез в Seat club BG и в рубриката "Продава" потарси автор HeAdY-NuKeR.Изработват всякакви кори в Пловдив.За голф беше 50лв.
Re: Кора под двигателя
Краси Кунчев написа:Влез в Seat club BG и в рубриката "Продава" потарси автор HeAdY-NuKeR.Изработват всякакви кори в Пловдив.За голф беше 50лв.
Проверено е за голф-4 не прави само за сеат

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”