Привет,
Гледам,че на Голфето ауспуха съдържа малко количество сажди.
При положение,че не ми гори масло,на какво може да се дължи това и индикатор ли е за проблем на двигателя?
Колата е Голф2 1.3/1989г.
Черен ауспух
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм махнал катализатора и имам нов възд. филтър.Сигурно наистина е от обогатена смес,което не е толкова страшно.
Имам обаче друг въпрос- на един моноинжекцион с работеща ламбда-сонда и електронна система за подаване на гориво черен ауспух не би трябвало да е от обогатена смес,защото нали точно затова е електрониката?
Тогава за горене на масло ли става дума?
Имам обаче друг въпрос- на един моноинжекцион с работеща ламбда-сонда и електронна система за подаване на гориво черен ауспух не би трябвало да е от обогатена смес,защото нали точно затова е електрониката?
Тогава за горене на масло ли става дума?
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
R@do написа::
:
:
:
:
:
:
по нормално е от газта да ти стане ръждив...и да избелее и при мен е така и с други коли над които имам наблюдение...
Напълно съм съгласен с колегата.Ако е станал черен от ръжда може, но от газта да почернее.... ти трябва да си със супер гадна газ и да харчи доста от нея за да почернее. Моя си е слънце и на газ и на бензин.Я си виж как ти е нагласен притока на газ от регулатора!!!
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
черен ауспух и леко влажен след като загася, като мацнах с парцалче стана черно и е мазно - не мирише, карам на бензин/нямам газова/, сменени скоро възд.и горив. филтър, не гори и грам масло, скоро правена диагностика в Юнитрейд - всичко с мотора ОК - спред тях, тоест не би трябвало да има богата смес/
/ какво остава? лошо гориво?? сипвам от една куча бензиностанция, но уж колата върви добре???
Кво да правя, да измия ауспуха и да сменя бензиностанцията

Кво да правя, да измия ауспуха и да сменя бензиностанцията

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”