след като свалих таблото
след като свалих таблото
след като свалях таблото за ремонт на парно ,колата ми протече,не знам от къде но някъде около стъклото,какво да направя?отдолу на купето има кръгли отвори които са запушени с гумени уплътнения и от там нахлува вода с какво да ги запуша
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Лошо! Явно имаш поизгнило около тапите
Най-добре консултация с тенекеджия. Много колеги ги заваряват тези отвори, защото нормално е корозията да тръгне първо около тези отворчета, да надигнат тапите и от там да подлизва...
Но ако питаш ме и имаш възможност- да се зачистят местата, ако трябва- да се оправят и нови тапички

Най-добре консултация с тенекеджия. Много колеги ги заваряват тези отвори, защото нормално е корозията да тръгне първо около тези отворчета, да надигнат тапите и от там да подлизва...
Но ако питаш ме и имаш възможност- да се зачистят местата, ако трябва- да се оправят и нови тапички

- kamus11
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: след като свалих таблото
сигорен ли си че е от стъклото. да не би да си забравил да затегнеш някое съединение на радиаторчетоbreak написа:след като свалях таблото за ремонт на парно ,колата ми протече,не знам от къде но някъде около стъклото,какво да направя?отдолу на купето има кръгли отвори които са запушени с гумени уплътнения и от там нахлува вода с какво да ги запуша

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”