след като свалих таблото

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
break
Автомобил:
Двигател:

след като свалих таблото

Мнениеот break » Чет 12 юни 2008 19:58

след като свалях таблото за ремонт на парно ,колата ми протече,не знам от къде но някъде около стъклото,какво да направя?отдолу на купето има кръгли отвори които са запушени с гумени уплътнения и от там нахлува вода с какво да ги запуша

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Чет 12 юни 2008 23:28

Лошо! Явно имаш поизгнило около тапите :(
Най-добре консултация с тенекеджия. Много колеги ги заваряват тези отвори, защото нормално е корозията да тръгне първо около тези отворчета, да надигнат тапите и от там да подлизва...
Но ако питаш ме и имаш възможност- да се зачистят местата, ако трябва- да се оправят и нови тапички ;)

Потребителски аватар
kamus11
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: след като свалих таблото

Мнениеот kamus11 » Пет 13 юни 2008 7:36

break написа:след като свалях таблото за ремонт на парно ,колата ми протече,не знам от къде но някъде около стъклото,какво да направя?отдолу на купето има кръгли отвори които са запушени с гумени уплътнения и от там нахлува вода с какво да ги запуша
сигорен ли си че е от стъклото. да не би да си забравил да затегнеш някое съединение на радиаторчето :idea: щото двете неща нямат нищо общо - стъкло -парно. а ако е от стъклото .....сваляш тапицериите около него и слагаш селикон -черен .

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Пет 13 юни 2008 22:03

А случайно да си пропуснал да стегнеш правоъгълният фланец през който влиза въздуха в купето :?: Другото което се сещам е да са ти запушени каналите за отичане на водата под чистачките и пак ще ти тече :idea:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”