Колата е голф 3 92г двигател ABS, имам странно почуква при тръгване на заден ход, почукването идва някъде от предното окачване и не го прави винаги. Ако някой е имал сходен проблем нека сподели. Търсих с търсачката, но проблема ми е особен и не намерих нищо.
Благодаря предварително.
странен проблем с окачването
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Тампоните са 3 бр! При поглед срещу двигателя тампоните са :1-отпред на гредата на радиатора,2-отзад в дясно на скоростната кутия и 3-отзад в ляво.Могат да се проверят по няколко начина.Единият начин е при изгасен двигател да се хванеш за някоя здрава част от двигателя и да се опиташ да го повдигаш и отпускаш.За другият вариянт са нужни двама,единият да се опитва да потегля на 1-ва и задна,а другият да гледа за отмествания на двигателя.
- DVD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
вдигни капака на двигателя, стартирай двигателя и ти трябва някой приятел да дадена зад(може и да дръпнеш ръчната-малко) ............ ако двигателя се издига нагоре и на зад това е тампона зад двигателя - смяна!
дано съм ти помогнал - минах и аз по същите пътеки, около 40 или 50 лв. ми излезе със смяната(нов тампон и работа)
дано съм ти помогнал - минах и аз по същите пътеки, около 40 или 50 лв. ми излезе със смяната(нов тампон и работа)
-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”