Колектори от ABS на ABF ?
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
Колектори от ABS на ABF ?
Ще станат ли изспускателни колектори от АБС на АБФ???? gruebel 

- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Колектори от ABS на ABF ?
Golf 3 1.8 написа:Ще станат ли изспускателни колектори от АБС на АБФ???? gruebel
Не ставят. Поне доколкото си спомням. Ама все пак зависи. Със сигурност на АБС е с леща и пружини а АВФ с болтове.
Плюс това на АБС са калпави колекторите. Моят беше спукан здраво от двете страни. Оликолих моргите из цяла България и от 20колектора един здрав не намерих. Накрая сложих някакъв колектор от друг мотор на Фолксваген.
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
мибез диаметъра не мога ти кажа да ли ще станат , щот има голяма вероятност да удушиш матора и да не иска да върви!!!
ми я тогава ми кажи на АБС сток колекторите с какъв вътрешен диаметър са ? или намери каталог на харман и виж там с какво (ФИ) са твоите колектори на АБС, и също така с каква дулжина на рънерите са ???
ми я тогава ми кажи на АБС сток колекторите с какъв вътрешен диаметър са ? или намери каталог на харман и виж там с какво (ФИ) са твоите колектори на АБС, и също така с каква дулжина на рънерите са ???
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
KILLER GTI написа:мибез диаметъра не мога ти кажа да ли ще станат , щот има голяма вероятност да удушиш матора и да не иска да върви!!!
Ще разровя е сега да проверя!килъргти искам да те питам нещо:голфа който евентуално ще взимам няма прекъсвач и си влиза на 8000рпм без да има чип

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
С тия 8000 оборота няма да го бъде много тоя мотор...... тва е съсипия и ако ще купуваш такова нещо се замисли как и от кого е карано, за да няма после да пускаш теми из "технически за Голф" как да поправя еди кво си..... аз съм резервиран към такова нещо особено на оригиналните части на двигателя...... 

- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
prj57 написа:С тия 8000 оборота няма да го бъде много тоя мотор...... тва е съсипия и ако ще купуваш такова нещо се замисли как и от кого е карано, за да няма после да пускаш теми из "технически за Голф" как да поправя еди кво си..... аз съм резервиран към такова нещо особено на оригиналните части на двигателя......
Значи първо аз не съм го видял ,но собственика ми каза така.Второ той по принцип се развърта до 7400 май gruebel което е малко под 8000 и трето тва не значи че той си го кара през цялото вре,ме на първа на 8000 оборота......Момчето ми е приятел и знам как я кара колата още отпреди да съм имал какъвто и да било интерес към нея.Последно ще кажа че преди да я взема ще се гледа и двигател и ходова част,но лично той ми гарантира за двг. че е здрав.........

- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
Golf 3 1.8 написа:KILLER GTI написа:мибез диаметъра не мога ти кажа да ли ще станат , щот има голяма вероятност да удушиш матора и да не иска да върви!!!
Ще разровя е сега да проверя!килъргти искам да те питам нещо:голфа който евентуално ще взимам няма прекъсвач и си влиза на 8000рпм без да има чип: на какво се дължи това.И другото катализатора му е запушен ама той вика не права тръба щот се вдигал разхода ,а само да го отпуша???ти кво ще кажеш???
ми без да е сменен софуера няма как да се премести регулатора , тои върре в програмата си ема отделна таблица , а да и по принцип фаида от това няма ако не подобрявано газо разпределението!!!!
АБФ до 96г се развърта до 7400рпм, а след 96г до 7000рпм!!!! и имат различен цикал на регулатора!
а да забраих за катализатора , на АБФ катализатора е метален и няма как да се запуши!!!!
с траба не става щот има ламбда сонда преди него !!
но може да се сложи резунаторно гърне!
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”