От доста време не съм писал тук, но следя редовно форума.
Ето и какъв е проблема ми- малко предистория- преди няколко месеца, баща ми, докато давал на заден ход, при напълно завит десен, ударил гумата в един камък и кормилото забило(блокирало). След известни усилия успях да го разблокирам и доскоро не е ставало пак така- до вчера. В движение, кормилото пак блокирало в едно положение и едвам се е отървал от сблъсък, баща ми. Затова се и заех да свалям рейката и да видя какво е положението. След като я разглобих, установих, че ето тази част е счупена(оста,която излиза от рейката и се захваща за кормилния прът).

Въпросът ми е- продава ли се отделно тази част или трябва нова рейка. В магазина ми обявиха цена- 120лв(за чисто нова рейка), казаха, че не се продавала отделно тази част, но искам да се допитам и до вас. Аз смятам да я взема от моргата(ако ще трябва нова рейка)- само ако може да ми дадете някаква приблизителна цена ако знаете колко вървят втора ръка.
Благодаря предварително и се извинявам ако има пусната подобна такава тема, но не успях да я открия. Колата е Голф2, 1.8 карбуратор, 86г.