проблем AEE решен
-
- Автомобил: Ford Galaxy
- Двигател: 1.9 AFN
проблем AEE решен
Здравеите! Става въпрос за двигател AEE на голф 3 , от едно известно време сутрин при първото палене на колата,оборотите са доста ниски и двигателят работи неравномерно ,при подаване на газ двигателя за момент се колебае дали да се изфорсира от там на сетне всичко си е нормално обороти ,работа на двигател,пъргавина през целият ден пали вече без грешка ,само първото палене сутрин е проблема.Ако някой се е сблъскал с подобен проблем нека пише че във форума не можах да намеря нещо подобно.
Последна промяна от rim на Чет 19 юни 2008 7:38, променено общо 1 път.
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
- spectrum
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз го имам същият проблем с моито АЕЕ, но чесно казано щом е АЕЕ и върви значи е екстра и не го пипам, основно правило при АЕЕ-тата !!!
Аз се съмнявам в ламбда сонда докото загрее че я прави тази мизерия, но нямам ни най-малка вероятност да я пипам даже чат пат ми се случва сутрин като я запаля и подам гас вместо да тръгне да почне да се дави и да се мъчи да загасне вместо да се дигат оборотите да падат, но като подам няколко пъти гас нещата се оправят и следтова си е почти (казвам почти защото всепак е АЕЕ) ОК ...
Аз се съмнявам в ламбда сонда докото загрее че я прави тази мизерия, но нямам ни най-малка вероятност да я пипам даже чат пат ми се случва сутрин като я запаля и подам гас вместо да тръгне да почне да се дави и да се мъчи да загасне вместо да се дигат оборотите да падат, но като подам няколко пъти гас нещата се оправят и следтова си е почти (казвам почти защото всепак е АЕЕ) ОК ...

-
- Автомобил: Ford Galaxy
- Двигател: 1.9 AFN
AEE
Проблема се оказа топлинният датчик който подава информация на компа.Елконаджията Ицо който работише с Вальо реши проблема.Доволен съм от компетентната му работа.Срещу 28 лева за датчик и елкон за 35лева проблема е решен засега.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”