Проблема ми е следния .. преди време .. исках да си натегна ръчната .. при мен се натяга до колкото знам от купето .. Г4 но забелязах че едното жило не иска да се връща отидох на маистор и тои му прави нещо (раздвижване) но онзи ден ми трябваше ръчна дръпнах и пак се прецака .. наи вероятно пак не се връща жилото ..
някакви идеи и савети .. !!
mod edit: vasstop
Ръчна спирачка не се връща жилото - Решено!
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
checheneca написа:4-ката не е ли с дискове, Апаратите не са ли като на Г3, и нямат ли същия проблем с ръчната?
Е хубаво де ... да го кажем така ... ква е разликата м/у задния механизъм на голф 3 и 4 отнасящ се към ръчната спирачка ...
Доколкото знам никаква,Но все пак някой който е разглабял апарат на Г4 ще каже на 100%
-
- Автомобил:
- Двигател:
САветвам те да вземеш един силиков смазващ спрей,от ония дето им се прикрепя тръбичка,да намериш къде да го навреш между жилото и бронята на жилото и смазваш...то ще влезе малко смазка,изчакай,пак пръскаш и така до втръсване.
Ако не помогне - причината е в спирачния апарат (кофти инжинерна мисъл,не са правени да работят завинаги).
Ако не помогне - причината е в спирачния апарат (кофти инжинерна мисъл,не са правени да работят завинаги).
- dobrev
- Автомобил: Tiguan
- Двигател: TSI2013
- Контакти:
Аз го оправих без да свалям апаратите:зад спирачния апарат първо с четка натопена в коресилин чистих около механизма за ръчната спирачка и след това със спирачна течност същата процедура, след което няколко дена не се оправяше проблема но след около седмица и нещо вече се бяха оправили .Беше ми писнало след като съм пуснал ръчната с една отверка бутах отдолу жилата да върна механизма за да не загрява джантата.Не знам колко време ще ме изкара така но поне си спестих разглобяването им.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”