Голф 2 1.8-съединител
Голф 2 1.8-съединител
Здравейте! Искам да попитам за смяната на съединителя, трудно ли се сменя, трябва ли двигателя или скоростната кутия да се откачат от тампоните или направо да се извадят? В момента съединителя ми отделя доста високо, има свободен ход на педала, но приплъзва на моменти защото оборотите се качват а колата не ускорява... Дали ще изкара още 4-5хил. км защото идва зима и мисля да го сменя чак пролетта. Благодаря предварително!
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Голф 2 1.8-съединител
ристо написа:Здравейте! Искам да попитам за смяната на съединителя, трудно ли се сменя...
Здравей. Това е много относителен въпрос. Ако не си го правил досега може да срещнеш трудности /щом питаш явно не си я правил тая процедура/
Иначе за километрите може да изкара, може и да не изкара, не може да се каже кога ще се скапе съвсем.
За смяната - свалят се: скоростите с полуоските /има и друг номер за полуоските, но става малко по-сложно/, стартер и др. Двигателя не се изважда. Не помня за задния тампон на скоростите, но предния със сигурност се откачаше.
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Голф 2 1.8-съединител
сменяи защото аз така едвам се върнах от радомир а на отиване въобще не боксуваше а и не съм привърженик на високите скоростиристо написа:Здравейте! Искам да попитам за смяната на съединителя, трудно ли се сменя, трябва ли двигателя или скоростната кутия да се откачат от тампоните или направо да се извадят? В момента съединителя ми отделя доста високо, има свободен ход на педала, но приплъзва на моменти защото оборотите се качват а колата не ускорява... Дали ще изкара още 4-5хил. км защото идва зима и мисля да го сменя чак пролетта. Благодаря предварително!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”