Питане
- 4efo73
- Автомобил:
- Двигател:
Питане
Здравеите колеги!От скоро съм собственик на wv3 бихте ли ми обяснили каква е модификацията на двигателя ми характеристиките му са 1.8 ми 95г. и на главата пише 3МЕ по скоро питам дали е 75 или 90 коня .Извинете ме за невежеството.
Re: Питане
4efo73 написа:Здравеите колеги!От скоро съм собственик на wv3 бихте ли ми обяснили каква е модификацията на двигателя ми характеристиките му са 1.8 ми 95г. и на главата пише 3МЕ по скоро питам дали е 75 или 90 коня .Извинете ме за невежеството.
Е няма такава кола...

Най-вероятно си PB или АВS....
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
Asen_D написа:4efo73 написа:Здравеите колеги!От скоро съм собственик на wv3 бихте ли ми обяснили каква е модификацията на двигателя ми характеристиките му са 1.8 ми 95г. и на главата пише 3МЕ по скоро питам дали е 75 или 90 коня .Извинете ме за невежеството.
Е няма такава кола...![]()
а може би ADZ или ААМ
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
Заповядай

Погледни в талона
- 4efo73
- Автомобил:
- Двигател:
Това нали на главата трябва да го пише?Или на друго място? а на талона мн мн не вярвам в КАТ може да ти я изкарат всякакваwebdude написа:Asen_D написа:4efo73 написа:Здравеите колеги!От скоро съм собственик на wv3 бихте ли ми обяснили каква е модификацията на двигателя ми характеристиките му са 1.8 ми 95г. и на главата пише 3МЕ по скоро питам дали е 75 или 90 коня .Извинете ме за невежеството.
Е няма такава кола...![]()
а може би ADZ или ААМ
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”