Г - 4 1.6 101 кс. проблеми.

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
ndanda
Автомобил:
Двигател:

Г - 4 1.6 101 кс. проблеми.

Мнениеот ndanda » Чет 03 юли 2008 11:29

Здравейте на всички.Писах преди месец за проблемитекоито имам,а те бяха трудно влизане на скоростите прехъркване .Ходих при резлични майстори мнения много от отваряне на котия през лостова система и смяна на съединител и притескател.Сега си го карам голфа без нищо да съм пипал освен смяна на масло в кутията сложих БИЗОЛ 75в90 нещата малко се подобриха но като цяло е зле.Първа и втора ги включвам с двойно натискане на съединителя и няма проблеми просто съм му хванал чалъма.Аз дълго мислех и месе струва че съединителя изка натягане .Ходих пак при майстори а те ми казват че бил с маслена помпа и неможе да се натяга.До тук ок.Но един ден я погледнах на канал и с един поглед разбрах че има доста за регулиране.Мисля тая седмица да я пипна малко и ако има резултат ще пиша

respectman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот respectman » Чет 03 юли 2008 12:21

колега имах същият проблем колата ми е същата... проблема със скоростите го реших по следният начин смяна на масло на скоростна кутия и моите майстори ми напръскаха щангите на скортите които са някъде около двигателя и под голата с спрей за дъбоко проникване който смазва самите втулчици и там другите неща...пробваи с това преди да отваряш скорости и да се набутваш за съединители

Потребителски аватар
ndanda
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ndanda » Чет 03 юли 2008 12:49

Провси мамкаму

respectman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот respectman » Чет 03 юли 2008 15:12

оправи ли се проблема?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”