Г - 4 1.6 101 кс. проблеми.
- ndanda
- Автомобил:
- Двигател:
Г - 4 1.6 101 кс. проблеми.
Здравейте на всички.Писах преди месец за проблемитекоито имам,а те бяха трудно влизане на скоростите прехъркване .Ходих при резлични майстори мнения много от отваряне на котия през лостова система и смяна на съединител и притескател.Сега си го карам голфа без нищо да съм пипал освен смяна на масло в кутията сложих БИЗОЛ 75в90 нещата малко се подобриха но като цяло е зле.Първа и втора ги включвам с двойно натискане на съединителя и няма проблеми просто съм му хванал чалъма.Аз дълго мислех и месе струва че съединителя изка натягане .Ходих пак при майстори а те ми казват че бил с маслена помпа и неможе да се натяга.До тук ок.Но един ден я погледнах на канал и с един поглед разбрах че има доста за регулиране.Мисля тая седмица да я пипна малко и ако има резултат ще пиша
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега имах същият проблем колата ми е същата... проблема със скоростите го реших по следният начин смяна на масло на скоростна кутия и моите майстори ми напръскаха щангите на скортите които са някъде около двигателя и под голата с спрей за дъбоко проникване който смазва самите втулчици и там другите неща...пробваи с това преди да отваряш скорости и да се набутваш за съединители
-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”