Връзване на аларма Anaconda М35 към хид. централно на Г3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
victech
Автомобил:
Двигател:

Връзване на аларма Anaconda М35 към хид. централно на Г3

Мнениеот victech » Чет 26 юни 2008 22:51

Здеавейте,
Става дума за свързването на аларма Anaconda М35 към хидравличното централно заключване на Г3. Въпросът е че алармата няма управление на централно. В интернет същата аларма се продава за 90лв. като за допълнителни 20лв. тя може да управлява централното.

http://www.pazaruvaj.com/avtoalarmi-c3832/anaconda-m35-nova-p16762856.html

Та знае ли някой как го управлява? С допълнителен модул ли? Или просто с реленца свързани на подходящите места? Или става дума за цял друг модел аларма?

Потребителски аватар
egoist_ok
Автомобил: Golf 4 TDI 4 motion
Двигател: ARL 2002

Мнениеот egoist_ok » Пет 27 юни 2008 7:33

Здрасти колега.
Според мен няма смисъл да слагаш Анаконда М35 и да я преправяш за да може да ти управлява централното. Виж тук: http://bsm-bg.com/products.php?language=bg&gid=2 има много по-добри аларми. А и цените са хубави.

П.С. Ако искаш пиши на л.с. аз се занимавам с алармени системи

Потребителски аватар
victech
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот victech » Пет 27 юни 2008 22:48

Колега не си прав.
Алармата я имам и струва 90лв, защо да си купувам друга, и кое им е по доброто на новите. И те са китайски, а тази съм я свалил от друга кола на която си работеше добре. Намерих една играчка за 30лв. която управлява ценралното заключване. Закача се на сирената и има две реленца които подават +12В на сивото и зеленото кабелче в колонката на шофьора. Сам си я монтирах и работи перфектно.

Потребителски аватар
Glove
Автомобил: VW Golf MK2 GTI
Двигател: AUM

Мнениеот Glove » Пет 27 юни 2008 23:05

Абе защо се занимавате с такива архаични неща и си създавате главоболия, тази аларма се монтираше преди 8-9години , фиксиран код на системата, нищо особено, да не говорим че няма никакви допълнителни опции за контрол.

Ето ви малко да си разгледате и да прецените има ли смисъл да се добавя модул за това модул за онова!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”